18:00
19:00
20:00
Robione tosterem ale jest![]()
Wysłane z mojego GT-S7560 przy użyciu Tapatalka
"Pamiętajmy, Alfę Romeo kupujemy sercem, i podobnie jak w przypadku kobiet, tak samo jest z alfami, serce faceta wybiera tą przy której mu szybciej zabije, a nie koniecznie tą która się innym podoba."
Historia mojej Małej ---> http://www.forum.alfaholicy.org/nasz...a_mirella.html
Było: -Renault Laguna 1.6
-AR 147 1.6 eco
-Nissan Almera 1.4
-Toyota Avensis T270 1.8
Panie tymi Brerami to tak parkujo jakby nie wiadomo kim byly!!!
Brera Team Warsaw
"A zatem posiadanie tego samochodu jest jak życie z przepiękną, lecz przy tym zdrowo kopniętą dziewczyną. Bardzo dobrze wiecie, dlaczego się zaangażowaliście. I w tym samym stopniu jesteście świadomi, że wasz związek po prostu nie ma żadnych szans."
J.Clarkson
Warszawscy Alfaholicy - Facebook Group
Brera Team Poland - Facebook Group
Jest mi głupio... bo się szykowałem i... zapomniałem....A na Gocław mam rzut kamieniem, albo jeszcze mniej
Obiecuję poprawę
Po powyższych postach, to aż boję się przyznać, jaka jest moja "ulubiona marka"...
Natomiast służę dużą pomocą, gdyby ktoś jednak coś potrzebował w ww...![]()
Ostatnio edytowane przez Piwek ; 16-05-2014 o 09:04
Pozwoliłem poczynić sobie pewne obliczenia:
Brera ma pojemność bagażnika przy złożonych fotelach równą 610 l.
Zakładam że do pomiaru użyto sztabek wg normy VDA a nie drobnoziarnisty materiał wg. normy SAE.
Tak więc realnie wejdzie około 700l węgla
Gęstść „wungla” kamiennego przyjmuję 1400 kg/m3 czyli mieścimy go blisko tony w poczciwej sportowej Alfuni!!!
Przyjmując dodatkowo że kaloryczność węgla kamiennego np. z Bogdanki to 26 427 GJ/t a palenisko jest wielkości 2m2 i zaokrąglając wynik do jedności okazuje się że,…………
dochodzimy do pewnego zasadniczego wniosku....
zdążymy się nawet 2 razy upić i wytrzeźwieć zanim w niedziele zmarzniemy![]()
"Pamiętajmy, Alfę Romeo kupujemy sercem, i podobnie jak w przypadku kobiet, tak samo jest z alfami, serce faceta wybiera tą przy której mu szybciej zabije, a nie koniecznie tą która się innym podoba."
Historia mojej Małej ---> http://www.forum.alfaholicy.org/nasz...a_mirella.html
Było: -Renault Laguna 1.6
-AR 147 1.6 eco
-Nissan Almera 1.4
-Toyota Avensis T270 1.8