u mnie podobny problem , mianowicie kapie w tym miejscuco to moze byc??? zaznaczylem na czerwono
![]()
u mnie podobny problem , mianowicie kapie w tym miejscuco to moze byc??? zaznaczylem na czerwono
![]()
Sprawdż przewody przy maglownicy i zbiorniczku wyrównawczym.
sprawdź przewody ameliniowepod akumulatorem
Jeśli chcesz być kimś - kup VW, jeśli jesteś kimś - jeździsz Alfą Romeo.
Witam. Mam problem ze wspomaganiem, mianowicie płyn mi wypluła na jezdnie podczas jazdy. Dolałem płynu na kanale u kolegi, odpaliłem, pokręciłem kierownicą i zauważyłem duży wyciek dolnym wężem zaznaczonym na zdjęciu. Powiedzcie czy da się jakoś wymienić te przerdzewiałą złączkę i fragment wężyka sposobem "Mirka Handlarza" czy będę musiał się babrać z cała spiralą? Z góry dodam, złączka jest tak przerdzewiała że nie ma mowy o jakimkolwiek rozpięciu jej i innych sposobach zdemontowania "po dobroci".![]()
Ostatnio edytowane przez SorrowSDW ; 10-04-2015 o 20:51
Sposób na Mirka. Usunąć mechanicznie szybko złączkę. Rurka paliwowa zbrojona + opaski skręcane i połączyć.
Nadymione z komórki.
Spokojnie na opaskach i nowym wężu będzie latać.
Witam. Panowie czy te przewody będą pasować do 1.6 TS 16v?
Te ze zdjęć są z 1.4 TS 16v
Na allegro znalazłem niby komplet do tego co potrzebuje ale te są w lepszym stanie
Wysłane z mojego F5121 przy użyciu Tapatalka
Po co takie rzeczy kupujesz używane? Daj do zakucia będziesz miał nowe a koszt pewnie porównywalny z używką. Albo na opaski jak pisałem wcześniej.