cholera też nie wiedziałem ale już wiem dzięki, do czego służą 2 czerwone diody świecące w górnej konsoli "sufitowej" ładnie to oświetla alupanel środkowy zapala się to gdy jest ciemno
Faktycznie, wystarczy kliknąć w start/stop, żeby wyłączyć zasilanie i można wtedy włączyć światła postojowe.
Chodzi o to, że "światła postojowe" to określenie używane od lat w polskiej motoryzacji (zamiennie ze światłami pozycyjnymi). A "światła parkingowe" to jakieś nowe określenie wymyślone przez tłumacza. Po prost źle zrobione tłumaczenie. Kto działał w branży tłumaczeń wie o co chodzi.
tak myślałem ale może to robi coś więcej.
Hmmm.... nom tego to i jak nie wiedziałem i tylne też działają w taki sposób? Chociaż nie wiem czy to już nie przesadny bajer - nom ale jak co komu.
Dla mnie lepszym bajerem przy kierunkach jest to, że delikatne naciśnięcie/puknięcie wajchy powoduje 3-krotne mrugnięcie kierunku - super sprawa na trasę przy wyprzedzaniu w mieście przy wymijaniu rowerów, itd. - może ktoś nie wyczaił to niech wie.
Ostatnio edytowane przez SEBEK ; 30-05-2014 o 11:27
Tego się nie włącza ani nie wyłącza. To po prostu jest i musi działać.
Powyższy post został napisany przeze mnie i każde słowo dokładnie przemyślałem- jeśli czujesz się obrażony to znaczy, że albo nie rozumiesz co napisałem, albo osiągnąłem swój cel
"We have to love Alfa, it's the law!" - Richard "Hamster" Hammond