Ok rozumiem, jutro będę działał ! Dzięki za info
Ok rozumiem, jutro będę działał ! Dzięki za info
~ taka była piękna ! :C
ok rozebrałem i chyba mam troszkę inna płytke, gdzie znajde te rezysotry ?
Dodano po 11 minutes:
troche dokłądniejsze
jeśl pomoże to tutaj pdf z manualem http://elektrotanya.com/blaupunkt_al.../download.html na dole masz' get manual'
Ostatnio edytowane przez Lenix ; 25-05-2014 o 12:32 Powód: Dodano
Też się dobrałem do swojego radia i wygląda to tak samo jak u Ciebie Lenix, więc ponownie się podpinam do pytania, które to rezystory?
Wydaje mi się że R1450 i R1453, str 7/47 w powyższej dokumentacji. Oba mają wartość 1.8k (u mnie miały bodajże 1.5k) i są na wejściu motki XC... z kanałów L i R wejścia AUX_IN - zaznaczone na żółto.
Pewności nie mam.
Ewentualnie to mogą być jeszcze R1451 i R1452 (są obok, zaznaczone na czerwono). Musiałbym mieć radio żeby być pewnym na 100%.
Ostatnio edytowane przez esati ; 29-05-2014 o 19:24
ok jutro późnym wieczorem wrzuce info co i jak, dzięki wielkie za poświęcenie czasu na przeanalizowanie dokumentacji![]()
to ja czekam na efekt. Jak działa, to i sam spróbuje.
esati jesteś gość :d udało się ! wylutowałem rezystory zaznaczone na czerwono i jest o niebo głośniej !
Dodano po 20 minutes:
zrób mały toturial w dziale zrób to sam, wielu ludzi marudzilo wlasnie na temat cichszej pracy auxaPomożesz wielu osobą
Dodano po 6 minutes:
w pon zobacze jeszcze co się stanie jak wywale zółte ale to już w pracy porządną lutownicą![]()
Ostatnio edytowane przez Lenix ; 31-05-2014 o 12:47 Powód: Dodano
pozbyłem się czerwonych, jednak bez efektu![]()
Sony Ericsson MW600. Telefon musi być z A2DP.
@Waclavsky, @Lenix na których pinach w gnieździe macie doprowadzone aux in? Może inne piny.
@Waclavsky nie trzeba ich wylutowywac, wystarczy zewrzeć na krótko. Najlepiej podłączyć rozebrane radio, ostrożnie zewrzeć pincetą jeden kanał i zobaczyć czy jest różnica.
Ostatnio edytowane przez esati ; 01-06-2014 o 09:18