Niema sprawy,do uslug i zapraszam bo mam czym poratowac kolejnych
Tak Czarny taki wzor wchodzi nawet na zaciski brembo z alfy 166 bez koniecznosci stosowania dystansu
Niema sprawy,do uslug i zapraszam bo mam czym poratowac kolejnych
Tak Czarny taki wzor wchodzi nawet na zaciski brembo z alfy 166 bez koniecznosci stosowania dystansu
czyli juz mnie to nie dziwi, ze nieraz na allegro staly brery na tych felgach, a my sie zastanawialismy wtedy co handlarze porobili z tymi brerami. Wszyscy mysleli, ze tylko ori 17" wchodzi na duzy zacisk,a tu jednak i 16.Probowales misiu inne ori 16" zakladac na duzy zacisk??
Czarna 159 SW Czarnego http://www.forum.alfaholicy.org/nasz..._czarnego.html
nie niestety nie mialem wtedy jeszcze brembo jak mialem inny wzor,ale jesli maja et 34 to powinny wejsc,wiem ze alces1 mial 16 ale z julki z et 41 i bez dystansu nie daly rady
Udało mi się dzisiaj założyć kółka, autko brudne i foto zrobione na szybko, ale uwierzcie felga na żywo wygląda "zacnie"jak pogoda dopisze to umyję auto i zrobię lepsze foty.
![]()
Ostatnio edytowane przez leito ; 03-06-2014 o 16:33
Nie robiłeś zdjęć z bliższa, bo dekielki Opla głupio na Alfie wyglądają, co?
A tak poważnie to myślałem, że bardziej będzie "czuć Oplem", ale nie jest źle. Postaraj się o jakieś lepsze zdjęcia, wówczas będzie można lepiej ocenić.
Pozdrawiam.
- Rafał
Jak dla mnie bardzo ładnie się prezentuje na tych felgach![]()
2013-2019 - 06' AR 159 1.9 JTDm 8v - Grigio Titanio
2019-2020 - 08' Fiat Nuova Bravo 1.9 JTDm 16v - Rosso Maranello
2020-2022 - 11' AR Giulietta Sportiva 2.0 JTDm powered by @sdero - Rosso 8C Competizione
2022- ... - 10' AR Giulietta Quadrifoglio Verde 1.75 TBI - Rosso 8C Competizione
Hmm. No fajnie na tych z Opla wyglądaCzyli rozumiem, że felgi z Opla podchodzą bez problemów jeśli chodzi o ET, miejsce na zaciski itp? Poza pierścieniami pewnie, ale to pryszcz.
Opel ma też 65 wiec bez pierscieni