Ostatnio edytowane przez jan123456 ; 27-05-2014 o 08:34 Powód: Dodano
Mam tak samo. Głośność w navi troszkę głośniej ustawione niż inne dźwięki i jest super. Fajnie że mogłem pomóc. Choć wydaje mi się że coś jest dalej nie tak. Jak jest włączona navi i karat SD to często jest taki problem:Czyżby mało pamięci?
Tez mam takie odczucie jakby mało ramu.Na razie namierzyłem jaki mam typ radia i jak odblokować windowsa,jednak chcę zachować gwarancję muszę powrócić do stanu z przed odblokowania.Wydaje mi się ,że nakładka chinczyka jest pamieciożerna,więc odchudzony winCE mógłby trochę szybciej "latać"
Tez mam takie odczucie jakby mało ramu.Na razie namierzyłem jaki mam typ radia i jak odblokować windowsa,jednak chcę zachować gwarancję muszę powrócić do stanu z przed odblokowania.Wydaje mi się ,że nakładka chinczyka jest pamieciożerna,więc odchudzony winCE mógłby trochę szybciej "latać"
Jako na prawdę niskobudżetowe (a nie za pół wypłaty) pojawiło się takie coś wszystko mające:
http://allegro.pl/radio-samochodowe-...306576868.html
Ze te pieniądze z pewnością nie ma nic lepszegonie wiem jak to ale z innych produktów GO ja jestem zadowolony.
Głównie ta cenafunkcjami przebija nawet GMS`a. Ale to chyba nie jest regularna cena.
Sterowanie z kierownicy będzie działać?
Tiaaaa.... pewnie jak we wszystkich innych niskobudżetowcy.... Czyli jak dokupisz modół za kilka stów to sobie głośność podkręcisz![]()
Nieprawda, mam założonego GMSa 6315 i uniwersalny moduł sterowania i działa mi 8 przycisków z 10 na kierownicy.
Ustawiłem pod nie +, -, <<, >>, navi, odbier. i poł. tel
Jedynie z folderami wyżej i niżej muszę jeszcze trochę pokombinować, bo czasami działają jako << i >>.
Jedyne nieaktywne przyciski to wybieranie głosowe i zmiana źródła, radio nie łapie od nich sygnału.