Alfy się nie psują tylko grymaszą. AR 147 - 300 tys. przebiegu w mych rękach i nadal śmiga.
Siemka widze ze mamy nowego kolege w okolicachz lakierem mozesz zrobic duzo sam polerowalem swoja na majówke
i nabrała blasku
a wczoraj usowalem paskudna ryse zaczynajaca sie pod lusterkiem a konczaca sie na tylnim zderzaku... sladu po niej nie ma
co do reszty to mozesz smialo pytac jak bede w stanie to odpowiem
kable i FES mam wiec tez sluze pomoca. jakbys lusterko kupowal bo widze masz jakis wkret tam nie wiem w jakim celu to pamiętaj że 147 czujnik temp. maja po stronie kierowcy... chodzi mi ze po okazyjnej cenie mozesz kupic lusterko prawe które może być od anglika... oczywiscie samym lustrem tez sie rozni... felgi zostaw sobie na koniec bo mnie ta przyjemnosc kosztowala 1400zł z uzywanymi oponami w srednim stanie... koła 16"
Dodano po 4 minutes:
co do samej polerki to kup sobie 2 pasty producenta 3M koszt ok 14zł za 100g jest to pasty na sucho... jesli dobrze pamietam zielony korek to srednio scierna (na pierwsze polerowanie) a fioletowy korek lekko scierna i wykanczajaco nią ale tylko maszynowo nie recznie... recznie to se mozesz pasta do zebów zrobic i bedzie ten sam efekt heh
Dodano po 5 minutes:
a co do przyszłych alusów to teraz malowałem szwagrowi i tak mi wyszły... to tak aby jakbys nie miał komu dac do pomalowaniaheh
https://www.facebook.com/photo.php?f...type=3&theater
Ostatnio edytowane przez RoBeRt 147 ; 02-07-2014 o 12:00 Powód: Dodano
Emblematy zamówię w najbliższej przyszłości, dlatego też pytałem o tą śrubę. Tak, to lusterko wygląda jakby było urwane i przykręcone tylko na zwykłym wkrętem i pewnie tylko na nim się trzyma...
Nawet nie znam historii tego samochodu, ale i tak go kocham![]()