Dzięki Waszyn poleceniom zalalem ostatnio do 2.4 lm synthoil 5w40dzięki!
Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
Dzięki Waszyn poleceniom zalalem ostatnio do 2.4 lm synthoil 5w40dzięki!
Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
Dlaczego mam wyluzować ??? Co napisał ??? Niech sobie przeczyta instrukcję DOKŁADNIE.
Dla mnie każdy może sobie zalać nawet olej roślinny, mam to w doopie. Ale jeśli ktoś prosi o radę, doradzam to co jest dobre, a nie aby było.
Dobija mnie ignorancja pytających wkoło o to samo. Ileż można tłumaczyć.
Piszemy o Polsce, a nie ZEA, i tutaj nie powinno się zalewać 10w40.
www.pablogarage.pl - Serwis, części, holowanie
> PabloGarage Team < - kilka filmów na kanale - Z A P R A S Z A M Y
Trzeba umiec czytac ze zrozumieniem nawet instrukcje.
Pablo ... twoja wypowiedz nie bede komentowal.
Arith napisal, ze NIE MOZNA co jest blednym ukierunkowaniem.
Ignorant nie a pytanie mnie o hydrauliczne popychacze itp. jest nie na miejscu.
Bez potrzeby unosicie sie. To jest tylko forum. Ilekroc nowy zajrzy na nie to nie bedzie czytac ponad 80 str. tylko zada typowe pytanie.
Arith dzieki za info o podpisie bo byl bledny (glupie poprawianie przez slownik).
Najczęściej z S3 mini
Ludzie, proszę Was, bez jaj.
O olejach na tym forum napisano już kilkaset stron, i pisanie wkoło tego samego, bo komuś się nie chce poszukać/przeczytać ???
Edytujcie 1 posta napiszcie tam co trzeba a ludzie będą już wiedzieli co wlać, bo jak ktoś nie przegląda tematu to i tak zaraz zapyta co wlać do 16v 5w czy 10w. I nikt nie będzie odsylal na 65 stronę.
Widzę na tym forum 0 organizacji 100 tematów na ten sam temat w 5 różnych działach.
SwiftKey | LG G2
Forum jest fajne, ludzie da fajni, ale moderatorzy czasem zostawiają za duzo rzeczy samym sobie. Z drugiej strony tworzą w ten sposób atmosferę forum.
Wrzucę dla leniwców jeszcze raz link do opracowania Artiha.
http://www.squadracorse.pl/viewtopic.php?f=14&t=1234
Korzystać i nie zadawać zbędnych pytańRównież moim zdaniem warto to opracowanie przykleić na górę działu.
159 1.9 JTDm 16V '06 => 2.2 JTS '07 => 1750 TBi '09 => 3.2 JTS Q4 '06 => 159 2.2 JTS '08, Nuova Bravo 1.4 T-Jet '10
zalej Motul X-cess 5W40 i bedzie gitto jest full syntetyk, sam na tym jezdze majac silnik po chiptuningu i wszystko chodzi elegancko.