Marku, zmieniałeś coś w podświetleniu? Bo u mnie w porównaniu do Twojej alfy jest ciemno jak w d*pie pomimo ustawienia podświetlenia na maxa...
Marku, zmieniałeś coś w podświetleniu? Bo u mnie w porównaniu do Twojej alfy jest ciemno jak w d*pie pomimo ustawienia podświetlenia na maxa...
Nie ale domyślam się że nie wyczyściłeś przycisków z tej gównianej gumyja to zmyłem. Było stare, zżółknięte i lepiło się do łap. Tak samo z pokrętła świateł i rączki/klamki podłokietnika.
Aż poszedłem do samochodu sprawdzić i jutro się za to wezmę. Fakt zostawiłem gumę bo nie była w złym stanie i się jeszcze nie lepi, poza włącznikiem świateł.
A może mam gdzieś ukryty przycisk taki jak jest w saabach że całe podświetlenie wyłącza![]()
Nie. nie ma czegoś takiegopo prostu przez tą powłokę gumową te napisy czy symbole masz takie zmatowiałe. Jak to zmyjesz to zobaczysz że one są jasnobiałe
![]()
Wgrałem nowy soft do ics'a
Ics był 3.27 jest 3.75. Obsługuje kierownice wielofunkcyjną
Ics był 5.20 jest 5.41 jak wyżej + po włączeni nie ma kumunikatu nawigacji. dopiero jak nacisnę przycisk navi to trzeba zatwierdzić komunikat
Moje Alfy
AR 166 Sportronic LPG, 2.5 24v
AR 166 3.0 Sportronic
AR 166 Manual 3.0 => swap r5 q4
AR 164 3.0 24v, Q2, Motronic ME 2.1, ABS+EBD, 6speed
Gtv_Spider 2.0=> swap 3.0 24v
Oraz
Delta III 1.75 k04
Espace IV 3.5
Oooooo.... to ciekawe. Ja właśnie odpiąłem swoją bo mnie ten komunikat wkurzał. Co prawda nie wiem po co mi ta navi ale jak jest to niech będzie podłączona
a skąd brałeś najnowsze płyty?
Płytkę pobrałem z netu. Problem miałem z nagraniem. z 10 map które nagrałem czyta tylko jedną. Nagrywałem na dwóch różnych nagrywarkach.
Nie wiem czy to wina mojego czytnika czy navi działa tylko z oryginałem
Moje Alfy
AR 166 Sportronic LPG, 2.5 24v
AR 166 3.0 Sportronic
AR 166 Manual 3.0 => swap r5 q4
AR 164 3.0 24v, Q2, Motronic ME 2.1, ABS+EBD, 6speed
Gtv_Spider 2.0=> swap 3.0 24v
Oraz
Delta III 1.75 k04
Espace IV 3.5
Możesz mi na pw linknąć skąd brałeś? Masz zapchaną skrzynkę...
Ja również prosiłbym o ten link.