A może moje?
A może moje?
Ładne, ile cali? Tylko pewnie cena mnie zje...
17 cali black line et 40.5. Cena do dogadania na priv. lub 601-825-207. Ale nie chcę dużo zapewniam. Nie mam bardzo gdzie ich trzymać.
Ostatnio edytowane przez ArekD ; 17-07-2014 o 10:27
Temat ucichł, chociaż ja nadal poszukuję.
Między innymi znalazłem coś takiego:
http://olx.pl/oferta/felgi-16-5x98-a...tml#eec1db1917
Podejdą do mojej 164? Felgi to tak naprawdę temat, w którym słabo się orientuje. 5x98 16 cali, więc w moim mniemaniu powinny pasować?
To bardzo często zakładane obręcze do 164. Sporo kredensów Holandii na nich śmiga.
Alfisti zawsze się pozdrawiają na drodze.
Moim zdaniem ładnie wyglądają na 164. Jak waszym zdaniem?
#edit.
Problem jest tylko taki, że na zdjęciu jak widać, felga w jednym miejscu była spawana od wewnętrznej strony. Szczerze nie wiem, czy warto kupować takie felgi? Niby pęknięcie nie na rancie, ale mimo wszystko jakieś obawy mam.. Nie chciałbym narażać swojego życia, a co ważniejsze życia swojej kobiety, która ze mną często podróżuje.
Warto zainteresować się taką felgą?
Sprzedający jak widać dokładnie wszystko opisał na aukcji.
Szczerze nie chciałbym wydawać pieniędzy w błoto, a na dodatek jeździć na niepewnej feldze.
Wiem, że wielu tutaj odradzi zakupu, wielu z Was pewnie napisze, żeby kupować....
Interesują mnie konkretne opinie, brać czy nie.
Tutaj jeszcze raz link do aukcji:
http://olx.pl/oferta/felgi-16-5x98-a...tml#eec1db1917
Ostatnio edytowane przez Tytanowy ; 27-07-2014 o 11:32
Cal wiecej nie zaszkodzi. 16 to IMHO bezwzględne minimum. 164 to masywna sylwetka.
Chyba sam odpowiedziałeś sobie na pytanie, nie sądzisz?
Alfisti zawsze się pozdrawiają na drodze.
Ostatnio edytowane przez Kowacz ; 27-07-2014 o 14:22
Niby tak, jednakże warto poznać opinie innych... Niektórzy jeżdżą na spawanych felgach (niekoniecznie tylko na jednej) i nic złego sie nie dzieje. Inni nawet o tym nie wiedzą i także jeżdżą na prostowanych oraz spawanych felgach. Cena przystępna jak na świeżo odrestaurowane felgi, do tego wyglądają bardzo ładnie.szkoda tylko tego spawu. Na oko ile może on wynosić? Napisałem maila, narazie czekam na odpowiedz.
Wysłane z mojego C1505 przy użyciu Tapatalka
Nie kupiłbym ich z prostego powodu - była spawana chyba mało profesjonalnie skoro nie chciało im się nawet tego wyrównać. Przygotowanie felg do malowania tez pozostawia wiele do życzenia. Fajnie, ze felgi pomalowane, ale efekt słaby. Na ostatnim foto widać nawet, że farba nie została ściągnięta i teraz to wygląda jakby ktoś pędzlem felgi malował.
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]