Ja to moje alu bym pomalował właśnie na czarny wysoki połysk. Ale nie mam na to jeszcze pomysłu :>
Ja to moje alu bym pomalował właśnie na czarny wysoki połysk. Ale nie mam na to jeszcze pomysłu :>
Mysle ze najlepiej sprzedać swoja aluminiowa, kupić ta z tworzywa i dac do malowania
Wysłane z mojego Nexus 4 przy użyciu Tapatalka
Witam,
Jakie jest ryzyko zerwania/złego spasowania/późniejszego skrzypienia tapicerki w samochodzie przy odpinaniu tego środkowego panela i innych części do malowania lub obklejania?
Mam teraz srebrne:
Jakie są dostępne inne oryginalne wykończenia w alfie 159? Ile kosztują oryginalne części? Widziałem jeszcze oryginalne ciemne aluminium ale poobijane kluczami wygląda dużo gorzej niż srebrne:
Natomiast znalazłem takie zdjęcie ale nie wiem czy to przeróbka czy oryginalne części w jakiejś wersji sport. W przeciwieństwie do części oklejonych folią karbonową tutaj mam wrażenie że jest pokryte lakierem:
Dzięki
Ostatnio edytowane przez heathcliff ; 03-09-2014 o 15:40
ryzyko raczej zerowe.Ten karbon pochodzi z wersji Ti chyba po lifcie.Bardzo rzadka opcja.Mozna probowac hydrografiki
Czarna 159 SW Czarnego http://www.forum.alfaholicy.org/nasz..._czarnego.html
Co to jest hydrografika i jak to działa?
Wpisz sobie na yt i zobacz jak to działa![]()
na civicklub jest kilku magików którzy robią różne rzeczy z carbonu, może i u nas na forum znalazłby się ktoś taki. Ewentualni podpytam na civicu czy sie podejmą produkcji konsoli.
alces1 świetnie wyszedł Ci ten środek, muszę wpisać się na listę do belfra
pozdrawiam
Zrobienie samej konsoli nic nie da. Żeby to dobrze wyglądało musi być wszystko w jednym wzorze/kolorze. Inna sprawa, że cena będzie mocno zaporowa, jesli ktoś to wykona dobrze i z włókna węglowego.
A ja mam pytanie trochę z innej beczki czyli nie jak okleić konsolę (bo to już zrobiłem) ale jak dokładnie zerwać folię 3M ?
Robiłem dziś u siebie wyjście AUX i przy montowaniu radia zahaczyłem o dolną krawędź wnęki i poobdzierała mi się folia, paskudnie to wygląda a trochę mi jeszcze tej folii po wyklejaniu zostało to sobie to poprawię.![]()