Witam. Czy moze ktos wie jak nazywa sie ten lacznik i jakie spelnia zadanie? gdzie go mozna kupic?
Czujnij poziomu dla reflektora ksenonowego.
Zadymił diesel!
Odkopię temat - jakiego torxa trzeba użyć do odkręcenia tulei? Bo znajduję tu dwie informacje - E20 i E18.
Jaki jest właściwy?
Demokracja jest zdobywaniem wolności dla siebie kosztem wolności innych, podstawianiem jednej normy przymusowej, na miejsce drugiej.
A co najczęściej pada? Tuleje czy sworzeń wahacza?
Gdy Alfa stoi w serwisie gdzie jest Romeo? Szuka części...
Prędzej tuleje... tuleje skrzypia a sworzeń puka i stuka...
Sam ostatnio spotkałem się z przypadkiem gdzie na 3 kontrolnych powiedzieli że zawieszenie jest zajebiste mimo skrzypienia mimo że wcześniej byli uprzedzani że coś jest nie tak... 159 ma to do siebie że pokazuje że cos jej dolega ale cieżko stwierdzić co...
Wysłane z mojego SG S6 Edge przy użyciu Tapatalka
Demokracja jest zdobywaniem wolności dla siebie kosztem wolności innych, podstawianiem jednej normy przymusowej, na miejsce drugiej.
this is my truth tell me yours
"Polityka została wymyślona po to, aby kłamstwo brzmiało jak prawda." G.Orwell
http://www.youtube.com/watch?v=liSxjtd16xQ - bastard
Cholera wi - kupiłem samochód z tym wahaczem na pokładzie.
Nie ma na nim wybitych żadnych oznaczeń, ani na odlewie ani na deklu sworznia. Była tylko na nim srebrna naklejka z jakimś numere.
Chinol.
159 1.9 JTDm 16V '06 => 2.2 JTS '07 => 1750 TBi '09 => 3.2 JTS Q4 '06 => 159 2.2 JTS '08, Nuova Bravo 1.4 T-Jet '10