No to moce ja się wylamie i stwierdzę ze moim zdaniem nie pasuja do 9.
No to moce ja się wylamie i stwierdzę ze moim zdaniem nie pasuja do 9.
Poniekąd podzielę zdanie Misia.
Patrząc pod kątem, wygląda to rewelacyjnie i takiego efektu spodziewałem się również z boku, ale niestety tutaj już tak fajnie nie jest.
Uroku dodaje konkretna gleba, szkoda tylko, że jak sam Patryczos zauważył do jazdy ten setup raczej się nie nadaje.
Mimo wszystko podziwiam i cieszą takie eksperymenty
Pozdrawiam.
-Rafał
a mi sie podobaco do Ciapola to z Masakrycznej 159 teraz zrobił dziadostwo;D
Wypożyczę maszynkę do zaginania nadkoli - PW
Jak się strzeli odpowiednią glebę w fotoszopie to od razu wygląda lepiej. Chociaż z boku trochę słabo na zdjęciu wyszło bo tył za bardzo siedzi. Co nie zmienia faktu, ze felgi ładne i lekkie jak na swój rozmiar.
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]
no mi z bou tez sie srednio podoba ale pod katem miazga
Czarna 159 SW Czarnego http://www.forum.alfaholicy.org/nasz..._czarnego.html
A ja z kazdej perspektywy jestem ma nie.ale tak jak napisał Alces.fajne są eksperymenty i wizje właścicieli.Rafal sam przyznasz ze takiego efektu z tymi 19 się nie spodziewales![]()
Mi też nie podobają się te felgi z rantem , ale jak wyżej podziwiam to że ktoś eksperymentuje itp.Za to bardzo podobają mi się nowe felgi Alcesa , pasują idealnie , przyznam że masz gust do felg.
![]()
2013-2019 - 06' AR 159 1.9 JTDm 8v - Grigio Titanio
2019-2020 - 08' Fiat Nuova Bravo 1.9 JTDm 16v - Rosso Maranello
2020-2022 - 11' AR Giulietta Sportiva 2.0 JTDm powered by @sdero - Rosso 8C Competizione
2022- ... - 10' AR Giulietta Quadrifoglio Verde 1.75 TBI - Rosso 8C Competizione
Zgodnie z tematem wątku ,kilka podpowiedzi![]()
Misiek ty co wyjeżdzasz autem na miasto to inny zestaw kół![]()