Ja mam dedykowaną tylną pionową siatkę i w niej siedzi
MarekNeo
U mnie gaśnica siedzi w bagażniku w bocznym schowku, razem z apteczką. Ale trójkąt dowaliłem sobie taki porządny w porządnym etui i też nigdzie się nie mieści. Chyba kupię taki marketowy chowany w portfelu. I tak mi się do tej pory nie przydał, Alfy przecież to niezawodne samochody![]()
159 1.9 JTDm 16V '06 => 2.2 JTS '07 => 1750 TBi '09 => 3.2 JTS Q4 '06 => 159 2.2 JTS '08, Nuova Bravo 1.4 T-Jet '10
Panowie, ale wrzućcie zdjęcia, jak to macie poukładane. trójkąt w apteczce? co to za trójkąt? albo co to za apteczka?
ja mam w swoim z lewej strony w schowku pompkę i gaśnicę, natomiast w z prawej strony apteczkę i coś jeszcze... (hmmm... sam zastanawiam się co). natomiast w tych małych powyżej mam kamizelka, scyzoryki, latarki, itd. ale za cholerę nie mam co zrobić z trójkątem. jakich wymiarów macie trójkąty, że mieścicie je do apteczki?
No to się pochwalę nie mam gaśnicy trójkątów dojazdówki a apteczki tym bardziej mieć nie muszęa i jeszcze prawa jazdy nie mam ale to tak już ze 20 lat jeżdżę
Nie wiem po co wam to wszystko?
No to apteczka, trójkąt i kamizelka wygląda tak.
Wysyłane z mojego LT18i za pomocą Tapatalk 2
Dodano po 3 minutes:
A jeszcze nie napisałem, że trójkąt jest "made in poland". Później wstawie zdjęcie wnętrzności z apteczki oczywiście.
Jeszcze info takie, Alfa jest na rynek belgijski. To już chyba wszystko.
ładne opakowanie... a pozostali jak macie?