Ja bym przyjechał, ale nie w czerwcu...
Chyba, że na sam TrackDay.
Nie ma co wydziwiać z czerwcem
Tradycja musi być podtrzymana - sierpień!
W tym roku termin się przesunął, bo inaczej po prostu nie dało rady załatwić w tym miejscu. A nie chciałbyś chyba mieszkać na innym wielkim ośrodku w pokojach 3 osobowych - jak w internacie. Do tego w towarzystwie innych wczasowiczów i obozowiczów
Za późno ruszyła organizacja zlotu, który ciekawe czy by się w ogóle odbył jakbym nie podjął się organizacji...
Alfa Romeo 156 1.9 JTD 105 KM - była
Alfa Romeo 147 1.9 JTD 115 KM - była
Alfa Romeo 156 2.5 V6 192 KM - była
Alfa Romeo 145 1.4 TS 103 KM - była
Alfa Romeo 155 2.0 TS 150 KM - była
Alfa Romeo 155 1.8 8v - jest
Tez bede !!! Nie wiem kiedy i na ile i czy w ogole bede,ale bede![]()
Wedlog mnie koncepcja krotszego zlotu jest sensowniejsza z tego wzgledu ze latwiej byloby zalatwic te 3 dni wolnego. Ja mam np taka prace ze nie istnieje u mnie taka instytucja nak weekend czy dlugi weekend tak wiec zalatwienie 3-4 dni wolnego moge zalatwic szybciej niz 7-8 dniowy urlop. Nie mniej jednak gdzie by nie bylo zorganizowane zawsze fajnie pojechac gdzies Alfa
"Nie możesz nazywać siebie prawdziwym miłośnikiem motoryzacji jeśli nigdy nie miałeś Alfy Romeo"
Tylko Alfa Romeo zapewni wam tyle emocji. J.Clarkson
http://www.forum.alfaholicy.org/nasze_belle/108053-alfa_156_1_9jtd_16v_sportwagon_siroccoxp-17.html
Nie do końca, bo większość lubi posiedzieć dobrych kilka dni się integrując a kto nie ma aż tyle czasu zawsze może przyjechać na 2-3 dni... Tak jest co roku.
Mówimy oczywiście o ludziach, którzy przyjeżdżają na Zlot a nie tylko mówią, że może by przyjechali na te kilka dni jeśli byłby krótszy.
Kwestia chcieć
W tym roku był najdłuższy a i tak mógłby być dłuższy, bo atmosfera była fajna![]()