Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 23

Temat: MP3 w 166 ?

Użytkownik Romeo Avatar alfasound_mania
    Mieszka w
    Gdańsk
    Auto
    Alfa Romeo 155 1.8 8V;Alfa Romeo GT 1.9 JTD;Alfa Romeo 145 1.9 JTD

Domyślnie

jak przejedziesz się 166tką to negatywne opinie odejdą w dal a jak nie alfa to co? wszedzie nasze polskie drogi psują zawiechę
    Alfa Romeo 155 1.8 8v 1993r.
    Alfa Romeo 166 3.0 V6 2000r.
    Alfa Romeo 145 1.9 JTD 1999r.

Grzybek
    Gość

Domyślnie

Ano właśnie ;] jechałem i się zakochałem ;D miłość to jedno - rozsądek to drugie to prawda że AR nie kupuje się z rozsądku ale w tej chwili nie podoba mi się nic poza 166 ^^

Użytkownik Maniak resoraków Avatar lukas_kamienna166
    Mieszka w
    Gummersbach
    Auto
    Alfa Romeo 156 SW 2.4 JTD 150CV "DISTINCTIVE" 2002r ;-)

Domyślnie

Tak kolego masz rację.Bella jest boska.Ma nieraz grymasy ale ta linia,wnętrze,oraz przyjemność z jazdy wszystko wynagradz.Mi też mówili daj sobie na wstrzymanie,ale nie postawiłem na swoim i nie żałuje.Pozdrawiam!!!

Grzybek
    Gość

Domyślnie

Jestem zakrecony po uszy w Alfie nawet jesli okaze sie to niewypalem to i tak ja kupie aby postawic na swoim to raz a dwa ze przynajmniej jedno z marzen sie spelni

77alfisti
    Gość

Domyślnie

Kolego nie zastanawiaj się, nie słuchaj opinii kogoś kto nie ma bladego pojęcia o Alfach tylko kupuj jak masz okazje, i pamiętaj że Alfe kupuje się sercem a nie głową, a co do loudlinka to pomysł jest przedni sam nad tym pracuje ze względu że u mnie zmieniara też umarła, poszukaj sobie filmów na youtube jak działa loudlink w 166

i oczywiście powodzenia w poszukiwaniach

---------- Post added at 21:25 ---------- Previous post was at 21:25 ----------

Kolego nie zastanawiaj się, nie słuchaj opinii kogoś kto nie ma bladego pojęcia o Alfach tylko kupuj jak masz okazje, i pamiętaj że Alfe kupuje się sercem a nie głową, a co do loudlinka to pomysł jest przedni sam nad tym pracuje ze względu że u mnie zmieniara też umarła, poszukaj sobie filmów na youtube jak działa loudlink w 166

i oczywiście powodzenia w poszukiwaniach

Grzybek
    Gość

Domyślnie

Chce juz byc pelnoprawnym czlonkiem klubu Caly czas szukam da sie znalezc cos rozsadnego do 20k ? mowimy oczywiscie o dieselku
    Wiecie moze koledzy jak tam sie posuwaja prace nad polska mapa w navi ?? ;>

Superjahu007
    Gość

Domyślnie

Proszę o trzymanie się tematu i kończyć z OT . Pkt 5 regulaminu - ostrzeżenie 2 pkt
    Grzybek dyskusje na temat swoich planów zakupowych proszę przenieść do działu porady przy zakupie
    Ostatnio edytowane przez Superjahu007 ; 05-02-2009 o 22:21

Grzybek
    Gość

Domyślnie

Pardon za off wiecej sie nie powtorzy temat mozna w sumie usunac wiem juz co chcialem dzieki wszystkim za pomoc

Użytkownik Świeżak Avatar maziarek1
    Mieszka w
    Radom
    Auto
    Alfa Romeo 166 3.0 V6 24v 2000r. Alfa Romeo 147 1,9 JTDm 2005r.

Domyślnie

jak jeszcze nie jestes do konca pewny to skontaktuj sie ze mna dam ci sie bryknac wszystkie rozterki pojda precz))

Uprawnienia