jak przejedziesz się 166tką to negatywne opinie odejdą w dal a jak nie alfa to co? wszedzie nasze polskie drogi psują zawiechę
jak przejedziesz się 166tką to negatywne opinie odejdą w dal a jak nie alfa to co? wszedzie nasze polskie drogi psują zawiechę
Alfa Romeo 155 1.8 8v 1993r.
Alfa Romeo 166 3.0 V6 2000r.
Alfa Romeo 145 1.9 JTD 1999r.
Ano właśnie ;] jechałem i się zakochałem ;D miłość to jedno - rozsądek to drugieto prawda że AR nie kupuje się z rozsądku ale w tej chwili nie podoba mi się nic poza 166 ^^
Tak kolego masz rację.Bella jest boska.Ma nieraz grymasy ale ta linia,wnętrze,oraz przyjemność z jazdy wszystko wynagradz.Mi też mówili daj sobie na wstrzymanie,ale nie postawiłem na swoim i nie żałuje.Pozdrawiam!!!
Jestem zakrecony po uszy w Alfienawet jesli okaze sie to niewypalem to i tak ja kupie aby postawic na swoim to raz a dwa ze przynajmniej jedno z marzen sie spelni
![]()
Kolego nie zastanawiaj się, nie słuchaj opinii kogoś kto nie ma bladego pojęcia o Alfach tylko kupuj jak masz okazje, i pamiętaj że Alfe kupuje się sercem a nie głową, a co do loudlinka to pomysł jest przedni sam nad tym pracuje ze względu że u mnie zmieniara też umarła, poszukaj sobie filmów na youtube jak działa loudlink w 166
i oczywiście powodzenia w poszukiwaniach
---------- Post added at 21:25 ---------- Previous post was at 21:25 ----------
Kolego nie zastanawiaj się, nie słuchaj opinii kogoś kto nie ma bladego pojęcia o Alfach tylko kupuj jak masz okazje, i pamiętaj że Alfe kupuje się sercem a nie głową, a co do loudlinka to pomysł jest przedni sam nad tym pracuje ze względu że u mnie zmieniara też umarła, poszukaj sobie filmów na youtube jak działa loudlink w 166
i oczywiście powodzenia w poszukiwaniach
Chce juz byc pelnoprawnym czlonkiem klubuCaly czas szukam
da sie znalezc cos rozsadnego do 20k ?
mowimy oczywiscie o dieselku
Wiecie moze koledzy jak tam sie posuwaja prace nad polska mapa w navi ?? ;>
Proszę o trzymanie się tematu i kończyć z OT . Pkt 5 regulaminu - ostrzeżenie 2 pkt
Grzybek dyskusje na temat swoich planów zakupowych proszę przenieść do działu porady przy zakupie
Ostatnio edytowane przez Superjahu007 ; 05-02-2009 o 22:21
Pardon za offwiecej sie nie powtorzy
temat mozna w sumie usunac
wiem juz co chcialem
dzieki wszystkim za pomoc
![]()
jak jeszcze nie jestes do konca pewny to skontaktuj sie ze mna dam ci sie bryknac wszystkie rozterki pojda precz))