[QUOTE=Marian Muh;1497490 Pompa padająca zazwyczaj wyje w niebogłosy.[/QUOTE]Albo mieli płyn.A w tym przypadku tak jast.100%pompa.
[QUOTE=Marian Muh;1497490 Pompa padająca zazwyczaj wyje w niebogłosy.[/QUOTE]Albo mieli płyn.A w tym przypadku tak jast.100%pompa.
Były inne wcześniej. Teraz 159 i 156 oraz 155 do sprzedania.
Będziesz sam ją przekładał? Jeśli jesteś w stanie to zrobić w popołudnie to ok, ale jak oddajesz do warsztatu i będziesz płacił kupę kasy za montaż to chyba nie warto bawić się w używki tylko oddać do regeneracji tam gdzie Ci ją wyjmą zregerują i zamontują w jeden dzień. Robocizna za montaż to prawie połowa ceny regeneracji, a jedną używaną maglownice już masz.. niestety wszystkie już mają po co najmniej 15 lat.
Tzn chciałbym sam bo z demontażem by nie było problemu tylko do regeneracji wtedy oddać... a koledzy nie wiecie czy doraźnie zatrzyma wyciek z simmeringu uszczelniacz do przekładni? kupić chce prestona płyn z uszczelniaczem doraźnie on jest jasnego koloru i nie robi sie żadki pod wpływem temperatury, a mój błąd bo byłem w trasie i zalałem alfe płynem orlenowskim czerwonym który był bardzo żadki i od tamtej pory zaczęła puszczać.
Może jak wleje ten gęściejszy i z uszczelniaczem to przestanie lecieć?? macie koledzy jakies doświadczenie?