Z tego co ogladalem na mo.bile.de ładne sztuki sa po ok 35k a gdzie tu jeszcze koszt sprowadzenia itp to wyjdzie wiecej jak 40k, bo te co sa do 30k to jakos nie mam pewnosci do nich
Z tego co ogladalem na mo.bile.de ładne sztuki sa po ok 35k a gdzie tu jeszcze koszt sprowadzenia itp to wyjdzie wiecej jak 40k, bo te co sa do 30k to jakos nie mam pewnosci do nich
2.0 i 35 tys oj nie przesadzajmy. Swoją droga zareklamuję się : na wiosne swoją bedę sprzedawał,tyle ,że na pewno nie za 40 tys,ale za to masz auto i świeże i mocne z profesjonalnym programem,bez egr i dpf no i z mikro przebiegiem ponizej 50 tys km. Salon Polska ma sie rozumiec.
Co do usterkowości,to nie ma co popadać w paranoję.Klapy w tych silnikach mają sie dobrze.Sprzegła i dwumasy również. Ogólnie auto uchodzi za bezawaryjne.
PS.poprzednio też miałem 156 1.9 140 w sedanie.Na prawde poza zawieszeniem super autko.
Ostatnio edytowane przez rybakmj ; 16-10-2014 o 17:26
co do sprowadzenia to jak auto tyle kosztuje to raczej jezdzi wiec zalatwienie blach za 80euro i wracasz na kolach??? wiec jaki koszt sprowadzenia...? Ponizej 5k sie zmiesci bez zadnego problemu. I wie co kupil... Koszt powrotu na kolach z niemiec to w najgorszym wypadku pelen zbiornik paliwa. 350zl.......... + oplaty itp z 3tys.a gdzie tu jeszcze koszt sprowadzenia itp
co do kolegi wyzej to ta twoja 59 biala jest piekna![]()
Ostatnio edytowane przez czosnek1802 ; 16-10-2014 o 17:35
Tu nie chodzi o to, ze chce kupic 2.0 do 35k tylko max juz 45tys ze wszystkim(pakiet startowy itp), na allegro i olx jest pare fajnych sztuk ale jak pisalem coraz mniejszy jest wybor z tym silnikiem, nie wiem czy tak dobrze sie sprzedaja czy to martwy sezon na auta.i juz nie wiem czy zamawiac u kogos co by mi go sprowadzil ale jakos nie mam zaufania, sam nie pojade na pewno. Bardziej jestem zeby kupic w polsce dac ciutke wiecej i miec pewne auto ale to ni do konca tak tez jest, takze poki ci jeden wielki haos w głowie. Co do awaryjnosci to juz wiem ze 2.0 sa najmniej awaryjne i najlepiej podatne na chiptuning dlatego tylko ten silnik wchodzi w gre. mam nadzieje ze do stycznia -lutego uda mi sie cos wyrwac ewentualnie pogadam z tomkiem_krk czy on nie bedzie mial czegos fajnego w najblizszych miesiacach.
Malo jest tych silnikow na rynku bo dobre silniki. I sa w takiej cenie jak 2.4 jtdm ...tez bym osobiscie wybral 2.0
Powodzenia zycze. Tylko nie szukaj auta jak ja, 2 lat
![]()
hmm,
Z mojego doświadczenia to jest szansa wyrwac sensowna 2.0 w cenie circa 45-50 tysi za rocznik 2010 z polskiego salonu i z przebiegiem poniżej 80-100k. Ale trzeba być ogolnie czujnym, szybkim i zdecydowanymI mieć srodki finansowe oczywiście
Wlasnie kilka takich widzialem, byly zaledwie kilka dni/tyg i zaraz znikaly, poki co jak pisalem wyzej musze uzbierac cos wiecej zeby wtedy przyatakowac a nie czaic sie zze kasy braknie 2-3tys, lepiej miec na zapas niz na ostatnia chwile latac, na razie bacznie ogladam i wiem jakie autka sie pojawiaja i mniej wiecej ile trzeba miec w kieszeni zeby je zdobyc. Mysle ze po nowym roku cos sie wiecej pojawi i mozliwe ze ceny troche spadna bo to wiadomo rocznik minie cena zginie;p