Panowie czy potwierdzicie to że, znaczek po lifcie (mikro-styk) pasuje bez problemu zamiast starego znaczka? Chcę kupić ale dla pewności chciałbym mieć to potwierdzone![]()
Alfa Romeo 146 1.4 TS '98, 156 1.8 TS '00, 159 1.9 JTDM '05
Jakby co mam na sprzedaż używany
MarekNeo
W jakim stanie i za ile ewentualnie???
Pozdrawiam
30zł w pełni sprawny. Daj maila to wyśle zdjęcia.
MarekNeo
Hej. Znaczek zamontowany. Mam instrukcję (czekam na zatwierdzenie w dziale: zrób to sam) którą mogę wysłać. Ważne: TA INSTRUKCJA JEST DLA SEDANA!! Kontakt PW.
Ostatnio edytowane przez stawu ; 23-10-2014 o 15:09
Alfa Romeo 146 1.4 TS '98, 156 1.8 TS '00, 159 1.9 JTDM '05
Już są dwie. Jedna moja
MarekNeo
Jak ktoś chce znaczek z mikrostykiem na próbę mogę odstąpić za free, dzisiaj wymieniłem wyblakły i mój stary nie jest mi już potrzebny
"Alfa comes with a great responsibility, 'cause no kid ever grew up with a picture of Passat on his bedroom wall."
Sprzedam: Logo (przód/tył), dekielki, QV
Polecam: Koce, kocyki, ręcznie robione maskotki
Witam
Koledzy kolega tą instrukcję zrobił super. Jednak jeżeli mogę, to dam jedną podpowiedź. Otóż aby kiedyś w razie potrzeby wyjęcia tych lampek i panelu nie urwać sobie tego przylutowanego kabla, to ja zrobiłem tak:
do panelu przylutowałem kabel ale o długości 15cm i zakończyłem wsuwkami i dalej połączyłem z wsuwkami (męskie czy żeńskie nie ma różnicy jak kto woli) z dalszą częścią kable, który idzie do znaczka. Po po prostu możnabędzie rozłączyć kabel bez konieczności ponownego lutowania do panelu.
Dzięki kolego za instrukcję!!!
PS
A i uważajcie aby nic nie zewrzeć w tym górnym panelu bo poleci panel lub w najlepszym przypadku bezpiecznik.