Ostatnio edytowane przez Mateusz 166 ; 23-08-2014 o 20:01 Powód: Dodano
Cześć!
Miałem podobne objawy, prześledziłem wiele wątków od czujnika na wale po przez pompę CR wraz z regulatorem, wtryski, komputer etc i nic (a mechanik swoje skasował ehh). W końcu sam zakasałem rękawy - problem leżał przy bezpiecznikach pod podszybiem. Jeden nawet o dziwo był lekko przetopiony ale przejście było oraz utworzył się nagar od iskry...przeczyszczenie (przy okazji wszystkich po podszybiem) pomogło. Teraz za każdym razem odpala![]()
Pozdrawiam.
Dziękuję za odpowiedź jak na dzień dzisiejszy ogarnąłem swą ar i jeździ bez zarzutów
Dzięki raz jeszcze a tak jeszcze poczebuje dokładkę przedniego zderzaka zendera pomoże ktoś
Bezpieczniki? Takie to prozaiczne było![]()
KODOWANIE KLUCZY (Giulia Stelvio 159 inne)
Konwersje USA->EU
UPDATE MAP DO NAJNOWSZYCH 2023 (1,2,3 generacja), również z rynków USA
KODOWANIE (używanych) RADARÓW ACC/DASM, BLISSów, zmiana radia i aktywacja AA/CP offline
A po trzecie warto napisac co było przyczyna problemu i ja ja rozwiązałeś. Dla potomnych.![]()
[C
Sorki okazało się ze piny na listwę CR były luźne troszkę śrubokręt płaskiego i gitara lata do dziś ale i tak poszedł nowy czujnik na wale i wałku bo też niebardzo pracowały po zagrzaniu
Ale dziękuję za podsuniecie pomysłów bo tak to by było ciężko
Teraz czas na znalezienie dokładkę zendera na zderzak przedni pomoże ktoś
Dodano po 2 minutes:
Marek 230482 do bazaru to można po zakupy na obiad a mi cza oryginalnego zendera a nie byle wiochy![]()
Ostatnio edytowane przez Mateusz 166 ; 23-10-2014 o 23:03 Powód: Dodano