Red Jack tez poproszę info na prv jak z naszych kiero zrobic takie cudoi ile i gdzie
![]()
Red Jack tez poproszę info na prv jak z naszych kiero zrobic takie cudoi ile i gdzie
![]()
Przyłącze się do akcjimiałem zamiar wysłać kierownicę do obicia alcantarą
ale to wygląda dużo lepiej
napisz kolego gdzie można się zgłosić do wykonania taką kierownicę.
Była 145 JTD ES 00r.
Była 159 JTDm 16V 06r. boX
Jest Czarna zaraza 159 ViR-r
Kolega w swoim temacie w dziale Nasze Belle podał kwotę jaką musiał zapłacić , myślę że ta kwota nie jednemu wybije to z głowy.![]()
2013-2019 - 06' AR 159 1.9 JTDm 8v - Grigio Titanio
2019-2020 - 08' Fiat Nuova Bravo 1.9 JTDm 16v - Rosso Maranello
2020-2022 - 11' AR Giulietta Sportiva 2.0 JTDm powered by @sdero - Rosso 8C Competizione
2022- ... - 10' AR Giulietta Quadrifoglio Verde 1.75 TBI - Rosso 8C Competizione
Kierownica robiona w carsdream.com, kupiłem zwykłą na allegro za 200 zł i poszła od razu do nich. Obszycie skóra naturalna + modyfikacja kształtu 1500... czas niecałe 2 tygodnie. co kto uważaja jestem zadowolony
![]()
A może taka kiera co Wy na to?
![]()
Czyli jakieś 1700 zł... Na niemieckim Ebay'u identycznie modyfikowane pojawiają się za około 300 Euro. Jest jeszcze kwestia, jak to będzie się po np 30 tys. sprawowało. Tam są łączone 2 rodzaje materiału pod skórą i z czasem przejścia mogą być widoczne.
Rozumiem, że jeździsz na co dzień w rękawiczkach. Bo jeśli nie, to bez sensu inwestycja.
Dodano po 5 minutes:
Kwestia gustu to jedno a cena to drugie. Podejrzewam, że konkretnych kupców przy cenie rzędu 2100 zł tutaj wielu nie znajdziesz.
Ostatnio edytowane przez Belfer ; 28-10-2014 o 22:29 Powód: Dodano
Temat mojej Franczeski:
http://www.forum.alfaholicy.org/nasz...gon_goora.html
Ja jednak byłbym chętnyale po kolei :p najpierw szukam skóry
potem konsola kiera na końcu :p jak indywidual ma być to wymaga czasu
nie mniej kiera superowa jest
![]()
Była 145 JTD ES 00r.
Była 159 JTDm 16V 06r. boX
Jest Czarna zaraza 159 ViR-r
Odgrzewam kanapkeCzy znacie kogos w okolicach Wawy, kto okleji mi kokpit? Pozdrawiam
![]()
polecam wybrać się na przejażdżkę nad morzeAplikatorzy.pl z Gdyni zrobili to w mojej 9 tak:
Po ponad pół roku użytkowania nic sie nie odkleja, żadnych bąbli, nic...więc mogę ich szczerze polecić. Zresztą jak wejdzie sie na ich strone albo jeszcze lepiej na konto na Facebook to mozna sprawdzic jakie oni samochody oklejają. Ostatnio zrobili jedynego w polsce marcedesa SLS AMG w chromową folięmiazga
więc chłopaki znają się na rzeczy
![]()