Witam wszystkich
Mój problem polega na tym że jakiś czas temu wyskoczył mi błąd SYSTEM FAILURE GO TO DEALER migła kontrolka silnika, auto jechało normalnie bez spadku mocy itp. po podłączeniu pod komputer zero błędów, więc jeździłem dalej, problem się ponawiał a komputer nadal nie wykrywał błędów zauważyłem że termostat otwiera się przy 70 stopniach i gdzieś doczytałem że auto może wykryć długotrwałe niedogrzanie silnika i może wyskakiwać SYSTEM FAILURE więc wymieniłem termostat (400 zł) problem pojawiał się nadal a nawet zaczął się nasilać i dołączył do tego komunikat VDC SYSTEM FAILURE GO TO DEALER i znawu po podłączeniu komputera diagnostycznego nic zero błęów więc pojechałem na inny komputer i nadal nic zaliczyłem jeszcze jeden i nic na dodatek od 3 dni przy pojawieniu się komunikatu o VDC auto gaśnie i potrzebuje dłuższej chwili żeby zapalić raz zapalił się na stałe błąd trakcji ten pomarańczowy trujkącik ze strzałeczką dookoła zgasiłem silnik odpalił od razu a błą zniknął i po raz kolejny na kompie czysto, kostki od ABSu przeczyszczone i nadal nic.Może ktoś przerabiał podobny temat i może coś poradzić?