W FL za drogowe odpowiada tylko przysłona. Żarnik świeci niezmiennie więc coś jest nie tak z elektryką lub zbieg okoliczności.
W FL za drogowe odpowiada tylko przysłona. Żarnik świeci niezmiennie więc coś jest nie tak z elektryką lub zbieg okoliczności.
Witam.
Też mam podobny problem z xenonami, ale moje żarniki nie mają nawet roku...za oba zapłaciłem 640zł! więc chyba to nie są podróby...Moje cały czas migają. Nie gasną całkowicie tylko przygasają na chwile by ponownie świecić normalnie i tak cały czas.
Ja kupiłem najpierw jakieś niemieckie ale niefirmowe za 400zł i sie spaliły oba po 3 miesiącach. Później kupiłem philipsy w pudełkach z logo vw po 129zł z allegro i pięknie świecą już 1,5 roku. Żałuję, że odrazu nie kupiłem na allegro z obawy przed podróbkami.
ja kupiłem firmy Osram. Jak można rozpoznać czy to oryginalne czy nie zrobili mnie w balona.
Czy kupowanie w np. Intercars to jakas ujma na honorze? Raczej podrabianego oleju lub żarówek tam nie dostaniesz..
pzdr, tadzikpl
Podrabianych nie ale trzeciego sortu już tak, do tego w chorych cenach...
snejder jest mnostwo filnikow na youtube jak odroznic ori od podroby.
Najlepiej kupić w serwisie zajmującym się oświetleniem.
Osobiście kupiłem osramy u Wiśniewskiego. Rok bez problemów. Świecą jak fabryczne. No i mam spokojna głowę![]()
Jest Fiat Tipo SW Lounge 1.4 t-jet
Była 166 FL 2.4 JTD R5 10v Black Metallescente
Była 145 1.4 TS Edizione Sportiva
Xenony na tyle rzadko się palą, że warto zainwestować w dobre egzemplarze, zważając choćby na ich cięższą wymianę![]()
Akurat w polifcie wymiana trwa 5 minut na obie lampy.