Witam,
Nr ogłoszenia C35299159 z serwisu oto moto.
Proszę o jakiś komentarz ;D Ktoś miał kontakt z tym komisem. Pan w ofercie ma kilka takich "rodzynków". Aktualnie szukam 159 i teraz nie wiem.
Pozdrawiam
Witam,
Nr ogłoszenia C35299159 z serwisu oto moto.
Proszę o jakiś komentarz ;D Ktoś miał kontakt z tym komisem. Pan w ofercie ma kilka takich "rodzynków". Aktualnie szukam 159 i teraz nie wiem.
Pozdrawiam
Oszustwo, jak widzisz taki tekst: Wiecej zdjec i szczególów prosimy o kontakt na adres podany na zdjeciach. To od razu zamykaj ogłoszenie![]()
Taką otrzymałem odp. ;D
""""""""
Witaj,
Przede wszystkim, przepraszam za błędy gramatyczne, nie mówię po polsku, używam tłumacza. Jeśli to możliwe, proszę mi odpowiedzieć w języku duńskim i angielskim.
Jak już zapewne zauważyli pojazd ma niską cenę, to dlatego, że był na podstawie umowy leasingu, w naszej firmie HANDELSBANKEN(z Danii), ale właściciel nie był w stanie spłacić swoje miesięczne płatności do naszej firmy, więc pojechaliśmy z powrotem w posiadanie pojazdu.
Teraz sprzedajemy go w cenie wymienionych, w celu odzyskania pozostałych opłat leasingowych i to jest ostateczna cena pojazdu i bez innych zobowiązań (długów) lub ukrytych podatków do naszej firmy.
Powinieneś wiedzieć, że pojazd ten został zarejestrowany w Polsce i posiada wszystkie dokumenty w języku polskim, dlatego sprzedajemy pojazd z powrotem w Polsce.Pojazd jest w doskonałym stanie, żadnych wad ukrytych, nie uczestniczące w wypadkach, dokładnie tak, jak widać to na załączonych zdjęciach.
Nasza firma zapewni Państwu wszystkie dokumenty wymagane do rejestracji i 6 miesięczną gwarancją (obowiązuje w każdym autoryzowanym serwisie z Polski)
Pojazd znajduje się w Danii, ale możemy wysłać go do Ciebie za pomocą usług kurierskich w rozsądnych cenach.
Jeśli nadal jesteś zainteresowany, prosimy o przesłanie dokładnej lokalizacji (kod pocztowy, miasto, a nawet swoją ulicę, jeśli to możliwe), dzięki czemu możemy dowiedzieć się o kwotę, jaką musisz zapłacić za dostawy.
Dziękuję,
Mrs. Esther Østergaard
""""""""""
a mail wyslany z domeny handelsbank.dk?
Jest to książkowy przykład oszustwa. Próba wyłudzenia zaliczki. Generalnie tylko naiwni dają się już na to nabrać. Szkoda pisać coś więcej.
Następną odpowiedzią będzie:
Dear Customer,
The vehicle is registered in Poland, but it is located in Den Haag, Netherlands [albo coś podobnego] but we can send it to Poland using our own truck at low costs. What is your exact location ?
Było: 166 2.4JTD x5, 166 2.0TS x3, 166 3.0 V6 x2, 166 3.0 V6 Sportronic x2, 166 2.5 V6, 156 2.4JTD x3, 156 2.4JTD SW, 156 2.5 V6 x2, 156 1.9JTD, Kappa Coupe 2.0T
takie jaja się dzieją???