Strona 35 z 1566 PierwszyPierwszy ... 252627282930313233343536373839404142434445851355351035 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 341 do 350 z 15656

Temat: Alfa Giulia- 2015

Super Moderator Quadrifoglio Verde Avatar marek230482
    Mieszka w
    Strzelin
    Auto
    166 3.0V6, gtv 2,0TS, brera V6

Domyślnie

Cytat Napisał AirAjti Zobacz post
    Już nie wspomne, że po zlozeniu siedzen robi sie z auta ciezarowka
    No tu troszkę Cie poniosło
    Ale oczywiście w dzisiejszych czasach kombi to podstawa oferty. W dzisiejszych czasach kombi kupują nawet Ci co nie potrzebują. A nóż się przyda patrząc na to jak ma wyglądać następca 159 to nie wyobrażam sobie kombi no ale zobaczymy co czas przyniesie.

Użytkownik Rowerzysta Avatar qooba
    Mieszka w
    Poznań
    Auto
    było 159 SW 1.9 JTDm 16V, jest skoda, będzie Giulia :)

Domyślnie

Jeśli nie będzie Giulii (?) SW, to niech chociaż następca Giulietty będzie w tej wersji. Ale kuźwa, koniecznie z odpowiednią ilością miejsca na kanapie! To co w tej chwili oferuje Giulietta w tylnej części kabiny to jakaś kpina...

Użytkownik Quadrifoglio Verde Avatar Belfer
    Mieszka w
    Gorlice
    Auto
    Chwilowo: 156 GTA Q2, 159 TBI, Lancia Phedra FL, 147 2.0 3D, RAV4 04' i GT JTD

Domyślnie

Cytat Napisał Anderson Zobacz post
    nigdy nie rozumiałem fascynacji samochodami kombi... dla mnie tylko sedany albo hatchbacki.... Kombi to jednak krowiaste auto sie robi. Po co zresztą, jak w mojej 156 wersja kombi ma... mniejszy bagażnik niż sedan
    Taaa. Zapakuj sobie większy wózek dla dziecka, kosiarkę do przeglądu, telewizor 46' lub złożoną szafę z IKEA do Twojej 156 berlina z teoretycznie pojemniejszym bagażnikiem... Poza tym znajdź mi jeszcze jedną osobę, która twierdzi, że alfy SW (bo temat o alfach...) są krowiaste.

Niektórzy tutaj to się nakręcają byle "informacjom" z pseudo portali albo motoryzacyjnych brukowców, jak by to od samego Sergio pochodziło. Gdybaniem nie przyspieszymy wejścia tego auta do produkcji. Inna sprawa, że potencjalnych obecnie i realnych w przyszłości kupców, to jest w tym temacie jakiś tam promil

Użytkownik Maniak resoraków Avatar latem666
    Mieszka w
    Katowice
    Auto
    Były: Corsa B 1.2 16V, AR 156 1.6 TS SW R.I.P., AR 156 SW FL 1.9 JTD 8v, AR Giulietta 1.4MA

Domyślnie

Moja SW nieraz mi dupkę uratowała swoim bagażnikiem. Poza tym nawet bardziej mi się podoba od sedana. Każdy ma swoją opinię

Użytkownik Rowerzysta Avatar stunt_rider
    Mieszka w
    Emiraty Arabskie
    Auto
    Byla AR159 sw 2.0, 2011r. Jest: Giulia Veloce TI Competizione Red 2.0 T

Domyślnie

wczoraj rozmawialem z kolesiem z salonu ar, maja juz info ze w 2015 alfa przedstawi 8 modelow w tym bedzie jakis suw z podwoziem od masserati

Mieszka w
    Gorlice
    Auto

Domyślnie

Cytat Napisał stunt_rider Zobacz post
    wczoraj rozmawialem z kolesiem z salonu ar, maja juz info ze w 2015 alfa przedstawi 8 modelow w tym bedzie jakis suw z podwoziem od masserati
    To sobie każdy może od bardzo długiego czasu wyczytać w kompetentnej prasie i sieci, więc niczym nie błysnął... Inna sprawa, że przedstawienie planu to nie prezentacja gotowych aut. Na razie najbliżej do "Giulii" i SUV'a a reszta może powstać, jeśli się znajdą środki i będzie sens.

Użytkownik Fachowiec Avatar AirAjti
    Mieszka w
    Lubin
    Auto
    Była 159 Berlina 2.4JTDm '06... aktualnie Tipo 1.4T-Jet z fabrycznym nadtlenkiem gazu

Domyślnie

Sens na SUVy będzie, bo Ameryka tym jeździ. U nas też tego jest od groma...
    Powyższy post został napisany przeze mnie i każde słowo dokładnie przemyślałem- jeśli czujesz się obrażony to znaczy, że albo nie rozumiesz co napisałem, albo osiągnąłem swój cel

"We have to love Alfa, it's the law!" - Richard "Hamster" Hammond

Użytkownik Maniak resoraków

Domyślnie

Cytat Napisał AirAjti Zobacz post
    Anderson, twierdzenie, ze 156SW ma mniejszy bagaznik to czysta ingorancja lub brak wiedzy na temat pomiaru bagaznikow. Bagaznik wg normy liczy sie do rolety... a powyzej tejze roletyjest przeciez jeszcze mnostwo mnostwo miejsca. Norma tego nie uwzglednia.

m.
    bagażnik sedana 378 l
    bagażnik sportwagona 360 l
    nie uwzględniam tego, co nad roletą, samochód osobowy to nie bagażówka, nie pakuję aut pod "sufit".
    prosze też o mniej napastliwości w rozmowie. Ja Ciebie o ignorancję nie oskarżam.

Dodano po 2 minutes:

Cytat Napisał latem666 Zobacz post
    Moja SW nieraz mi dupkę uratowała swoim bagażnikiem. Poza tym nawet bardziej mi się podoba od sedana. Każdy ma swoją opinię
    to prawda, ja wyraziłem swoją opinię, Ty swoją i gra.
    w kwestii estetyki po prostu sedan to auto zgrabne, optycznie lżejsze. Mi się po prostu auta kombi nie podobają w ogóle: to takie trochę karawany. Nie używam też auta prywatnego do wożenia cementu na budowę albo mebli. Jesli zachodzi taka potrzeba, zamawiam bagażówkę.
    Ostatnio edytowane przez Anderson ; 06-12-2014 o 14:54 Powód: Dodano

Użytkownik Alfista
    Mieszka w
    Gorzyczki okolice Wodzisławia Śląskiego
    Auto
    Same ALFICE

Domyślnie

Byle by Giulia miała składaną tylnią kanape w sedanie, bo w poprzednich alfach to była porażka względem konkurencji

Mieszka w
    Gorlice
    Auto

Domyślnie

Cytat Napisał Anderson Zobacz post
    bagażnik sedana 378 l
    bagażnik sportwagona 360 l
    nie uwzględniam tego, co nad roletą, samochód osobowy to nie bagażówka, nie pakuję aut pod "sufit".
    prosze też o mniej napastliwości w rozmowie. Ja Ciebie o ignorancję nie oskarżam.
    Niestety ale wykazujesz się ignorancją lub zwykłym brakiem praktycznej wiedzy... Napisałem Ci kilka przykładów, kiedy to "większą" pojemność bagażnika w berlinie można sobie wsadzić między bajki. Takie teoretyczne podejście do tej kwestii jest co najmniej niepoważne. Żaden człowiek mający do czynienia z tymi dwoma autami nie stwierdzi, że sedan ma bardziej pojemny bagażnik ( bez składanych oparć...) od SW. Podawanie przykładów z cementem sobie odpuść, bo ja zwykłych sytuacji z codziennego życia mam na pęczki.
    W AR dobrze wiedzą, że samym sedanem nie zrobią furory.

Cytat Napisał majster Zobacz post
    Byle by Giulia miała składaną tylnią kanape w sedanie, bo w poprzednich alfach to była porażka względem konkurencji
    W 159 już wzięli to pod uwagę i było lepiej. Jak tą Giulię tyle opracowują, to można się spodziewać, że cuda tam znajdziemy
    Ostatnio edytowane przez Belfer ; 24-08-2016 o 21:00