Jeśli nie będzie Giulii (?) SW, to niech chociaż następca Giulietty będzie w tej wersji. Ale kuźwa, koniecznie z odpowiednią ilością miejsca na kanapie! To co w tej chwili oferuje Giulietta w tylnej części kabiny to jakaś kpina...
Taaa. Zapakuj sobie większy wózek dla dziecka, kosiarkę do przeglądu, telewizor 46' lub złożoną szafę z IKEA do Twojej 156 berlina z teoretycznie pojemniejszym bagażnikiem... Poza tym znajdź mi jeszcze jedną osobę, która twierdzi, że alfy SW (bo temat o alfach...) są krowiaste.
Niektórzy tutaj to się nakręcają byle "informacjom" z pseudo portali albo motoryzacyjnych brukowców, jak by to od samego Sergio pochodziło. Gdybaniem nie przyspieszymy wejścia tego auta do produkcji. Inna sprawa, że potencjalnych obecnie i realnych w przyszłości kupców, to jest w tym temacie jakiś tam promil![]()
Moja SW nieraz mi dupkę uratowała swoim bagażnikiem. Poza tym nawet bardziej mi się podoba od sedana. Każdy ma swoją opinię
wczoraj rozmawialem z kolesiem z salonu ar, maja juz info ze w 2015 alfa przedstawi 8 modelow w tym bedzie jakis suw z podwoziem od masserati
To sobie każdy może od bardzo długiego czasu wyczytać w kompetentnej prasie i sieci, więc niczym nie błysnął... Inna sprawa, że przedstawienie planu to nie prezentacja gotowych aut. Na razie najbliżej do "Giulii" i SUV'a a reszta może powstać, jeśli się znajdą środki i będzie sens.
Sens na SUVy będzie, bo Ameryka tym jeździ. U nas też tego jest od groma...
Powyższy post został napisany przeze mnie i każde słowo dokładnie przemyślałem- jeśli czujesz się obrażony to znaczy, że albo nie rozumiesz co napisałem, albo osiągnąłem swój cel
"We have to love Alfa, it's the law!" - Richard "Hamster" Hammond
bagażnik sedana 378 l
bagażnik sportwagona 360 l
nie uwzględniam tego, co nad roletą, samochód osobowy to nie bagażówka, nie pakuję aut pod "sufit".
prosze też o mniej napastliwości w rozmowie. Ja Ciebie o ignorancję nie oskarżam.
Dodano po 2 minutes:
to prawda, ja wyraziłem swoją opinię, Ty swoją i gra.
w kwestii estetyki po prostu sedan to auto zgrabne, optycznie lżejsze. Mi się po prostu auta kombi nie podobają w ogóle: to takie trochę karawany. Nie używam też auta prywatnego do wożenia cementu na budowę albo mebli. Jesli zachodzi taka potrzeba, zamawiam bagażówkę.
Ostatnio edytowane przez Anderson ; 06-12-2014 o 14:54 Powód: Dodano
Byle by Giulia miała składaną tylnią kanape w sedanie, bo w poprzednich alfach to była porażka względem konkurencji![]()
Niestety ale wykazujesz się ignorancją lub zwykłym brakiem praktycznej wiedzy... Napisałem Ci kilka przykładów, kiedy to "większą" pojemność bagażnika w berlinie można sobie wsadzić między bajki. Takie teoretyczne podejście do tej kwestii jest co najmniej niepoważne. Żaden człowiek mający do czynienia z tymi dwoma autami nie stwierdzi, że sedan ma bardziej pojemny bagażnik ( bez składanych oparć...) od SW. Podawanie przykładów z cementem sobie odpuść, bo ja zwykłych sytuacji z codziennego życia mam na pęczki.
W AR dobrze wiedzą, że samym sedanem nie zrobią furory.
W 159 już wzięli to pod uwagę i było lepiej. Jak tą Giulię tyle opracowują, to można się spodziewać, że cuda tam znajdziemy![]()
Ostatnio edytowane przez Belfer ; 24-08-2016 o 21:00