Tak poważnie. A gdzie ja niby napisałem ze była agresywna wyglądem? Napisałem ze powinna być.
Tak poważnie. A gdzie ja niby napisałem ze była agresywna wyglądem? Napisałem ze powinna być.
powinna być agresywna żeby nawiązać do dawnych sportowych tradycji. A jeśli ma być naturalnym konkurentem dla BMW to po prostu nie może być inaczej
Wysłane z Sony Xperia
witam
koledzy mam pytanie
ile moze byc warta gulietta z 1965r?? do renowacji
Dodano po 10 minutes:
witam
koledzy mam pytanie
ile moze byc warta gulietta z 1965r?? do renowacji
Ostatnio edytowane przez niznik90 ; 09-12-2014 o 20:44 Powód: Dodano
Tyle ile ktoś da. Nie licz na jakąkolwiek wycenę. Takich aut się nie da wycenić. Poza tym po co tu piszesz? Przecież ten temat absolutnie nie ma nic z tym wspólnego.........
ale akuratnie co do wyglądu dotychczasowych modeli (nie patrząc przez pryzmat ostatnich 10 lat, ale powiedzmy 50) nie można mieć zastrzeżeń, że nie były konkurencyjne. Dlaczego nagle mają zmieniać styl na agresywny? żeby iść za modą?
Nie zgodzę się. AR zawsze były bardziej eleganckie, czy mówiąc lapidarnie - ładne - i to była ich przewaga nad konkurencją. Nie agresywne.
Nie musiały też do tradycji nawiązywać "agresywnym wyglądem".
Zgadzam się z Twoją skalą urody odnośnie 156-159 ale uważam, że (kiedyś to już pisałem na alfaclub) duże oczka czy wygląd mumina pasuje do małego auta I mito jest ładne. Giulietta mniej mi się podoba ale też jest ładna. Do dużych aut wielkie światła mniej pasują i ....dlatego trochę się obawiam jak Giulia będzie wyglądać jak pójdą tą samą drogą co w Mito, Giulietta
A ja tu nie do końca zgodzę się z Tobą. Ładne tak, ale czy eleganckie? Takie to były Lancie. I nie chodzi mi o to żeby były agresywne w stylu BMW, tylko na swój sposób. Tak jak 159/Brera. A wcześniej np. 155 chociaż to już trochę mniej. Ogólnie wydaje mi się, że powinni iść właśnie w kierunku delikatnych nawiązań stylistycznych do typu 939. Ale chyba Sergio myśli inaczejNie zgodzę się. AR zawsze były bardziej eleganckie, czy mówiąc lapidarnie - ładne - i to była ich przewaga nad konkurencją. Nie agresywne.
Nie musiały też do tradycji nawiązywać "agresywnym wyglądem".
Podobno, ze ostatni link to photoshop...
Czyli dalej jedna wielka niewiadoma.
Patrz w lusterka, sprawdź dwa razy - Golfy są wszędzie!!