Swoje uwagi na temat mojej inteligencji zachowaj dla siebie, bo ja twojej nie komentuję skoro potrzebowałeś pół roku na rozwiązanie problemu...
Swoje uwagi na temat mojej inteligencji zachowaj dla siebie, bo ja twojej nie komentuję skoro potrzebowałeś pół roku na rozwiązanie problemu...
AR Stelvio 2.0 Turbo 280KM Veloce 2021
Jeep Cherokee 2.0 MJD A9 LIMITED 2014
Giulietta 1,4TB MA Distinctive 2010
AR156 1.9 16v JTD M-jet 2004
AR156 1.6TS 2000
Wcześniej 7 włoskich aut F (126, 127, UNO DS, TIPO, PUNTO, BRAVA, MAREA)
Jeżeli 4 miesiące to dla ciebie pół roku to rzeczywiście nie ma co komentować. Po za tym rozruszanie łopatek troszkę trwało ale co ja ci będę tłumaczył skoro wiesz wszystko najlepiej
Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
Akurat jestem zdania że maciek wie to zdecydowanie lepiej i zna się na tym o stokroć bardziej niż ty. Pierwsze słyszę żeby w twoim silniku była zakryta gruszka turbiny której nie da się zauważyć, więc albo nie wiesz gdzie ona jest albo masz problem ze wzrokiem. Pisane na ten temat już było więc po pierwsze zaczynanie tego tematu na nowo i kolejne odnawianie było całkowicie zbędne. Dodam tylko od siebie że skoro nie widać gruszki, to skąd wziąłeś rozruszanie jej przez 4 miesiące? kot wchodził pod maskę i ruszał czy co ?
Z maty jestem kiepski, ale z matematycznego i statystycznego punktu widzenia, Maciek ma rację, bliżej do 6 niż do 4 miesięcy![]()
Czytaj ze zrozumieniem to będziesz wiedział. Co do tego że było o tym pisane to się nie zgodzę bo gdyby tak było nie założył bym tego tematu.
Jeśli chodzi o wiedzę kolegi Maćka to nigdzie jej nie podważyłem a jedynie jego podejście do odkopania tematu. Osobiście uważam że o wiele gorsze jest zaśmiecanie tematu zbędnymi komentarzami.
Z mojej strony koniec OT
Z mojej nie, bo jesteś tutaj nowy i myślisz że postradałeś zmysły i jesteś tutaj wyjątkowy. No NIESTETY zasmucę cię. sama twoja wypowiedź to podważanie rad i kompetencji innych, a skoro wiesz najlepiej to nie rozumiem po co w ogóle założyłeś ten temat. ale radzę używać opcji "szukaj" i nie komentowania opinii każdego kto się wypowiada. Przykro mi ale taka prawda.
Zmysły to chyba ty postradałeś "stały bywalcu" forum
podobno skończyłeś rozmowę i znów ją zaczynasz?
Skoro tutaj Ci nie odpowiada to nikt nie zmusza Cię do pisania i wypowiadania się na tym forum.
Moim zdaniem temat jest cały do usunięcia bo nic nie wnosi i nikłe szanse że komuś się przydają wymądrzania kolegi malizja
Widzę że masz jakiś problem. Może to ciężkie dzieciństwo a może nadal jesteś dzieckiem ale jakoś nie zauważyłem żeby twoje wypowiedzi wnosiły co kolwiek na tym forum. Ale czytając twoje posty zauważyłem że sam miałeś problem z lusterkami i niby szukałeś tematów ale jak to powiedziałeś żaden nie był skończony i wyjaśniony. A o to mi się rozchodzi i po to odkopałem temat żeby właśnie był skończony. Jeśli admin uzna że jest zbędny i usunie to trudno. I nie oceniaj nikogo po ilości postów bo to żaden wyznacznik
jeszcze coś kolego który skończył OT kilka postów temu chce coś dodać ? nie wiem co ma wspólnego zacinające się lusterko do problemu podciśnienia i wady wzroku przez którą nie wiesz nawet gdzie jest gruszka i ją rozruszałeś przez 4 miesiące.