Tyle to też u mnie odstaje co pokazane na fotach - wszystko oryginał.
Tyle to też u mnie odstaje co pokazane na fotach - wszystko oryginał.
u mnie nic nie odstaje. może to kwestia samego dogięcia pióra ?
Miałem u siebie zamiennik i problemem niestety okazało się złe spasowanie ramienia względem wycieraczki. plastikowe "prowadniczki" odpowiadajace za ruch częsci względem siebie mialy dziwne nadlewy plastiku. po wymianie całości problem sie rozwiazał. Moim zdaniem lepiej wymienić całe ramie razem z wycieraczką, w przeciwnym razie rożnie moze byc ze spasowaniem
Hmm... na tych fotkach nie wygląda żeby odstawało 8cm ...
Musze zakupic teraz pioro wycieraczki,bo zlamalam przez wlasna nieostrozonosc. Na allegro widze,ze sa takie o dlugosci 33cm i 36cm. Która będzie odpowiedniejsza? I czy taka z allegro za 20zl to zly wybor?
a ile ma twoja aktualna? jeżeli ma 36 i odstaje to zakup tą krótszą a nie będzie odstawać.
Jest zlamana w pol i odpadla ale może znajde brakujaca polowe i zmierze.
ja swoją zmierzyłem, ma 33cm, nie wiem skąd się wzięły i dlaczego dwa rozmiary, moze ta dłuższa jest dla wersji FL.
Mozecie polecic mi jakas tylna wycieraczke tzn cale pioro? Oryginal mi sie zlamal, kupilem na allegro cale nowe ramie za 20 zl ale o ile ramie jest ok to pioro jest z gownolitu i sie wygina przez co wogole nic nie dolega jak powinno. Na ebayu mozna kupic piora marki Champion, autosklep24 ma piora producenta polcar z zielona guma https://www.autosklep24.pl/pl/p/Pior...60mm-tyl/18871.
Chcialbym kupic krotsze pioro zeby pasowalo pod lotke.