Teraz mi praca nie pozwala:-/
Teraz mi praca nie pozwala:-/
Widzę, że przez ten moment kiedy mnie nie było to sporo się tutaj działo na forumMógłbym nawet stwierdzić, że nawet zrobiło się aż za gorąco
![]()
A ja proponuje na okres zimowy wynieść się spod milenijnego na dach Magnolii, dużo miejsca, na te max 10 aut jakie przyjedzie znajdzie sie miejsce, a ja bedzie robilo sie chłodno to mozna wejsc do galerii i przy MC usiasc w cieple. Czasami i te 13 aut sie pojawi, ale sa srody ze i po 5 aut jest wiec dach Magnolii jest raczej ok pomyslem i niech nikt nie mowi ze ma daleko bo od milenijnego do magnolii jest rzut kamieniem. Ci co bywaja co srode na pewno wiedza ze miejsce spotow moze ulec zmianie wiec nie musza wchodzic na forum, a Ci co nie znajawiaja sie co srode moga sie tego dowiedziec z forum.
matison1601
Ja nie wybiegam już tak daleko w przyszłość... Próbowałem i źle się to skończyło... Jedynie co jak na razie wpadłem na pomysł Sobotniego potkania z opłatkiem co opisałem stronę lub dwie wcześniej, gdyż w następną środę jest wigilia a jeszcze kolejna środa to już sylwester. Dlatego ja i jeszcze ze dwie lub trzy osoby zjawimy się by połamać się opłatkiem. Kolejne osoby wyraziły chęć lecz nie sa pewne czy dadzą radę gdyż mają swoje sprawy do ogarnięcia. Wszystkich gorąco zapraszam jeśli dysponują choć 30min czasem wolnym by spotkać się jeszcze raz w tym roku i zrobić wspólne wigilijne zdjęcie z opłatkiem i złożyć sobie życzenia. A gdzie odbędzie się spot organizowany przy niemiłej pogodzie tam postaram się dojechać choć jedyną przeszkodą dla mnie jest praca w której mam nie normowany czas..
Polo 86c2f -> E30 -> Polo 86c2f -> Mondeo MkI -> Mondeo MkII -> Xedos -> 146-> Volvo V50/Opel Astra F
była 1999 Alfa Romeo 146 1.4 TS
była 2004 Alfa Romeo 156 1.9 M-jet
była 2002 Alfa Romeo 156 2.4 JTD
była 2000 Alfa Romeo 145 1.9 JTD
była 2005 Alfa Romeo 156 2.4 M-jet
jest 2010 Alfa Romeo 159 1.9 JTDM
-------------------------------------
Wydaje mi się że propozycja była kierowana do stałych spotowiczów którzy i w życiu prywatnym mają przyjemność spędzać wspólnie czas więc są osobami bliskimi. Jeśli nie jesteś zainteresowany to nie wiem po co ten komentarz. Poza tym nikt nikomu nie każe łamać się opłatkiem Ci co chcą już się zadeklarowali że będą. Już raz gdzieś chyba pisałam że forum to nie wszystko o_O
PS. I pewnie dlatego umawiają się na sobotę a nie środę![]()
Ostatnio edytowane przez ale.mar.szu ; 19-12-2014 o 00:35
hehehe nikt nie każe się łamać opłatkiem. snoop, możesz przywieźć sobie snicersa![]()