Nazar dla mnie te felgi z opla nawet przemawiająauto takie jakieś masywniejsze! Będę mieć takie jutro tylko niestety w 17 i czarno srebrne (malowane )
Nazar dla mnie te felgi z opla nawet przemawiająauto takie jakieś masywniejsze! Będę mieć takie jutro tylko niestety w 17 i czarno srebrne (malowane )
SZUKASZ NOWYCH OPON? NAPISZ PRZYGOTUJE OFERTĘ.
DYSPONUJE DUŻĄ ILOŚCIĄ OPON NOWYCH JAK I UŻYWANYCH!!
Felgi nowe i używane! dystanse każdy rodzaj !
Iceman w 17 calach to nie będzie to samo . Wkleiłem linka z takim felunkiem na Astrze Cabrio chyba w 19" za 1900pln z ogumieniem . Jakbym pogonił te 18" z Brery teraz to bym sam je przytulił![]()
wolalbym te z Brery ale te z auta oznaczonego znakiem zorro tez nienajgorsze
Czarna 159 SW Czarnego http://www.forum.alfaholicy.org/nasz..._czarnego.html
Panowie mam pytanko o otwór centralny. Znalazłem fele 18", 5x110, 8J, ET40. Z tym że otwór centralny(nie wiem jak to się nazywa fachowo) wynosi 73,1mm. W 159 z tego co wiem jest 65,1mm. Czy ten parametr jest równie ważny jak pozostałe?
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]
Pierre - to jeden z najważniejszych parametrów felgi. Ale spokojnie, jeżeli otwór centrujący jest o tyle większy od kołnierza na piaście tj. 65,1 w przypadku Alfy 159, to wystarczy że kupisz tzw. pierścienie centrujące, które w zależności od materiału (przeważnie plastikowe) kosztują w granicach 5-20zł/szt. i zniwelują "dziurę" w feldze z 73,1 do 65,1. Bez tego z otworu zrobiło by się jajo w feldze![]()
Nazar jak już tak kombinujemy z doborem felg to ciekawe jak by wyglądała czarna 159sw na takich 18"
http://olx.pl/i2/oferta/kola-opel-as...ml#:a4e0d102b4
Kolega węgorz ?mógł byś? Chyba że gdzieś już była wizualizacja a nie znalazłem to podajcie linka...
![]()
SZUKASZ NOWYCH OPON? NAPISZ PRZYGOTUJE OFERTĘ.
DYSPONUJE DUŻĄ ILOŚCIĄ OPON NOWYCH JAK I UŻYWANYCH!!
Felgi nowe i używane! dystanse każdy rodzaj !
2013-2019 - 06' AR 159 1.9 JTDm 8v - Grigio Titanio
2019-2020 - 08' Fiat Nuova Bravo 1.9 JTDm 16v - Rosso Maranello
2020-2022 - 11' AR Giulietta Sportiva 2.0 JTDm powered by @sdero - Rosso 8C Competizione
2022- ... - 10' AR Giulietta Quadrifoglio Verde 1.75 TBI - Rosso 8C Competizione