No ale co zrobiles?napisz dla potomnych
Wysyłane z mojego WT19i za pomocą Tapatalk 2
No ale co zrobiles?napisz dla potomnych
Wysyłane z mojego WT19i za pomocą Tapatalk 2
Na 99,9% będzie to kostka wchodząca w skrzynkę imo która znajduje się w okolicy prawej nogi kierowcy i ma czarny kolor. Wypnij ją i solidnie przeczyść piny ja już tak naprawiłem 3 Alficzki 166![]()
W lybrach pomaga wymiana pętli na stacyjce ale na początek jak pisze alficzek czyszczenie kostki w puszcze immo.
Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2
Nie wiem,co zrobiłem,gdyż po 3 dniach stania,auto odpaliło.Po namyśle czemu,okazało się,że kość w kluczyku,przesunęła się na koniec klucza i nie łapała antenka.Wypadło z mocowania(mam scyzoryk z fiata) i gdy klucze spadły na podłogę,to wypadła z wewnętrznego mocowania.Dla testów wyjąłem ją z obudowy i z końca jej już antenka nie łapała a w połowie już tak.Wkleiłem ją tam gdzie powinna być i na razie jest cacy,bez problemu.
No to fajnie że sprawa się rozwiązała teraz nic tylko jeździć i cieszyć się z jazdy![]()
orientujecie się jaką impedancję powinna mieć antenka? niestety u mnie czyszczenie nie pomaga, przerobiłem wszystkie "złote rady" i du.a..
Ostatnio edytowane przez 3voQ ; 23-12-2014 o 10:38
Mam taką antenkę nową zaraz postaram sie pomierzyć. Tylko to jest od lybry.
Dodano po 8 minutes:
Numer oe mojej antenki 46771301 sprawdź w eper czy masz to samo. Rezystancja ok 20 omów.
Ostatnio edytowane przez Pawcio78 ; 23-12-2014 o 11:10 Powód: Dodano
ja mam 7,8 oma, zastanawiam się czy ona nie jest przyczyną.. nowa do 156 powinna mieć około 12 ale strzelam...nie mam epera w pracy:-)
ktoś, coś ??