Danus, nie dołuj się. Pomyśl jaki silny argument masz jakby żona kazała Ci sprzedać. Ja swojej ciągle powtarzam - nie opłaca sięi w ten sposób możemy szczęśliwie się spotkać na przyszłorocznym zlocie 166. A szczegóły niebawem
![]()
Danus, nie dołuj się. Pomyśl jaki silny argument masz jakby żona kazała Ci sprzedać. Ja swojej ciągle powtarzam - nie opłaca sięi w ten sposób możemy szczęśliwie się spotkać na przyszłorocznym zlocie 166. A szczegóły niebawem
![]()
No to dobrze ze zlot w tym roku tez bedzie, mam nadzieje ze tym razem uda mi sie dotrzec.
Ze względu na klauzulę sumienia mogę odmówić pomocy....
były Fiat 126p; Honda Accord Mk4 FL 2.0 B+G; Opel Vectra 1.8 CD B+G ; Fiat Punto II 1.2 8V B+G
jest Alfa 166 2.4 jtd '04...jak przystało na fana motoryzacji
Opel Astra J B14NEL - pożeracz korków
http://chomikuj.pl/danus77
Spokojnie Panypracuję nad tym już intensywnie. I jest na dobrej drodze. Mam nadzieję że do połowy stycznia dogram miejscówkę tam gdzie planuję. Nie chcę na razie z gęby cholewy robić. Muszę się tam wybrać a mam kawał drogi
Odnośnie wad 166 to zawsze ktoś na coś będzie narzekał. Ale dzisiaj był u mnie szwagier no i tak na odchodne pogadaliśmy o autach. Zawsze coś tam podpytuje no i tym razem zagaił. Wsiadł, obejrzał nową skórę na kierownicy i mówi że świetny jest ten schowek na desce rozdzielczej, nawet spory i podręczny. Ja mówię że to jeden z niewielu jakie uświadczy. A szwagier wpasował się w fotel, rozejrzał i powiedział coś w stylu, to nie bagażówka, nie kupuje się takiego auta żeby chować napoje i kosmetyczki po schowkach![]()
Ja najbardziej narzekalem na aku w bagazniku (choc nie o samo umiejscowienie chodzi) gdy odpiolem kleme - a moja szanowna malzonka zamknela mi klape bagaznika. Co wy na to? Nie ma mozliwosci dostania sie do niego. Zostal tylko luk na narty. Nie zycze nikomu.
A kluczykiem w klapie bagaznika nie mogles otworzyc?
Zamek jest elektryczny na silowniku ?proponuje sprobowac
![]()
Człowieku.... nie wypisuj takich herezji bo bagażnik normalnie otwiera się kluczykiem. To że nie potrafisz bo ciężko itd to sam sobie jesteś winien bo trzeba było poćwiczyć na taką ewentualność. Jeżeli na co dzień jesteś przyzwyczajony do wspomagania elektrycznego to nie jest łatwo nauczyć się otwierania ręcznego. Ale się da i nie wypisujcie że to wada.