Witam serdecznie,mam problem auto stało u mechanika na naprawach lakierniczych kupiłem i zmienił mi licznik bo był nie czytelny oczywiście od takiego samego modelu i silnika z skrzynią automatyczną. Licznik działa oczywiście tylko jak przyszło do odbioru auto nie chciało zapalić i świeci code i rozrusznik nie reaguje.
Była też zmieniana klema bo była pęknięta.Kodowałem kluczyk centralki 2 i pomogło ale auto dalej nie chciało zapalić po 5 przekręceniu kluczyka znowu zaczęło się palić.
Mechanik jest jakimś idiotą, bo nie potrafi sprowadzić elektryka samochodowego wku...się i zabrałem auto lawetą do aso dzisiaj. W piątek dopiero będzie elektryk, bo kolejka duża,co najlepsze auto wcześniej jeździło i było w idealnym stanie.
Wcześniej auto nie łączyło się z kompem dopiero jak przyjechał facet od kluczyków i immo zrobił coś mechanikowi i auto czytało błędy. jakaś ścieżka silnika i słabe napięcie na aku.
Dzisiaj w aso komp znowu nie mógł się połączyć z autem.Pomóżcie, bo mam dość tych imbecyli co nie potrafią nic zrobić i podejmują się czegoś co nie potrafią.Liczę że aso mi pomoże, bo mam dość pseudo mechaników co popsuli mi moją bellę. Proszę o pomoc w miarę możliwości.Zaznaczam że to nie moją 1 alfa i miałem różne wynalazki selespeed i inne. dbałem o nie i nigdy nie było z nimi problemów,a komentarze że alfa to skrzep to ten nieudolny mechanik niech zostawi dla siebie bo i tak dostał po mordzie i zapłaci za wszystko.
Dzięki Alfiści.