hjuba sprawdź sobie model Japan Racing JR10 w 19". Miałem u siebie założone w 18" i wyglądały dobrze. Kolor: srebrny. A do tego malowanie albo Plastidip i heja
hjuba sprawdź sobie model Japan Racing JR10 w 19". Miałem u siebie założone w 18" i wyglądały dobrze. Kolor: srebrny. A do tego malowanie albo Plastidip i heja
Ja kupilem te felgi ze zdjecia , kwota wieksza niz 1400 i to sporo takze jak ktos kupil za tyle to gratuluje. Widocznie teraz tak potanialy felgi do 159,nawet te ti troche tansze, az zaluje ze teraz nie szukam bo bym bral 19.
Co do felg to bardzo pasuja do 159 mimo ze to sa felgi od gulietty. Z wad to poki co to odkleil mi się dekielek na myjni i pękł dystans przy sciaganiu.
Mecza mnie te ti, moze ktos chetny na komplet tych 18 z oponami w bdb stanie?
Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]
Tak dokładnie te, to nawet zdjęcie mojej "9"
To nie są z Giulietty, po prostu bardzo podobne. Ale wzór jak najbardziej ładny i pasujący do 159. Potwierdzam z doświadczenia
Dodano po 2 minutes:
Nie mam pojęcia, ale wątpię, żeby sprzedawali plastelinę. Wiele japońców i bawarek na ich różnych JR-ach jeździ. Może ktoś się skusi![]()
Ostatnio edytowane przez Patryczos ; 21-01-2015 o 14:51 Powód: Dodano
Patryk zapodaj foto 9 jak wyglądała na nichżeby było widać całe auto.
SZUKASZ NOWYCH OPON? NAPISZ PRZYGOTUJE OFERTĘ.
DYSPONUJE DUŻĄ ILOŚCIĄ OPON NOWYCH JAK I UŻYWANYCH!!
Felgi nowe i używane! dystanse każdy rodzaj !
Dobrze wyglądanawet bardzo dobrze
![]()
SZUKASZ NOWYCH OPON? NAPISZ PRZYGOTUJE OFERTĘ.
DYSPONUJE DUŻĄ ILOŚCIĄ OPON NOWYCH JAK I UŻYWANYCH!!
Felgi nowe i używane! dystanse każdy rodzaj !
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]
2013-2019 - 06' AR 159 1.9 JTDm 8v - Grigio Titanio
2019-2020 - 08' Fiat Nuova Bravo 1.9 JTDm 16v - Rosso Maranello
2020-2022 - 11' AR Giulietta Sportiva 2.0 JTDm powered by @sdero - Rosso 8C Competizione
2022- ... - 10' AR Giulietta Quadrifoglio Verde 1.75 TBI - Rosso 8C Competizione