Dzięki za "pomoc".
Do września.
Wszystko można, kwestia chęci, czasu i kasy, ja np. poduszkę pod silnik mam z Tipo TD bo jest tańsza o 100zł od poduszki dedykowanej do AR, co nie zmienia faktu że niektórych rzeczy na prawdę nie warto robić bo nie ma żadnych logicznych przesłanek. Co Ci w ogóle dadzą sanki ze 156 w 145??
Jestem za Tobą kolego i jeśli uda ci się włożyć silnik 2,5 V6 24V do budy 145 to masz u nas na forum szacunek. Koszty będą duże bo sam liczyłem i parę sztuk 155 jak i 156 rozebrałem na graty. Znam obydwa te auta i wiem że nie jest to łatwe, ale jak koszty i czas nie graja dla ciebie roli , to czekamy na realizację. Problem polega na tym, że jest bardzo mało miejsca w 155 od ściany grodziowej . Głowica 24V jest o wiele bardziej rozbudowana i trzeba się namyśleć jak upchnąć ten silnik w budzie 145 czy 155. Powodzenia czekam i życzę powodzenia...
Jeśli chodzi o silnik to szlaki są przetarte, na zachodzie kilka sztuk jeździ. My rozważamy po co kolega chce tam na siłę pchać sanki ze 156...
Kasztelan z sankami masz rację. Fakt na zachodzie jest parę sztuk 155 V6 24V i czekam czy komuś u nas da się takiego swapa zrobić. Kolega ma zapał i ja mu osobiście kibicuje
99% tych zapalonych ma zapał słomiany.Cały dym w parę pytań.Może kolega jest tym 1 % ? Może.Zobaczymy.
Były inne wcześniej. Teraz 159 i 156 oraz 155 do sprzedania.