dzięki za info , możliwe ze zdecyduję się na TRW choć tak z czystej przekory i testu nowości w moim mniemaniu
mógłbym założyć regenerowany ,
kiedyś musi być ten pierwszy raz![]()
dzięki za info , możliwe ze zdecyduję się na TRW choć tak z czystej przekory i testu nowości w moim mniemaniu
mógłbym założyć regenerowany ,
kiedyś musi być ten pierwszy raz![]()
Czarna 159 SW Czarnego http://www.forum.alfaholicy.org/nasz..._czarnego.html
jak na produkt typu hFAST nie jest źle tym bardziej że od budżetowego wahacza nikt nie oczekuje rewelacji
ale z drugiej strony ta tuleja powinna trochę więcej wytrzymać,pocieszenie w tym takie że tuleje można wymienić i dalej śmigać
a sworznia niestety nie ...
Założony wczoraj Fortune Line 440zł dolny lewy. 60pln robota.
Zobaczymy jak się spisze
Każdemu zdarzają się lepsze i gorsze produkty.
Dobry przykład to dolny FAST w 156 - bardzo dobry odzew z rynku, świetna sprzedaż , reklamacji właściwie brak.
To samo auto i producent - wahacza górny - lipa.
W 159 góra to wiecie
dół był jeden reklamowany dlatego jestem ostrożny (rozwalona guma na sworzniu - sprawa dyskusyjna),
no ale jak napisał kolega powyżej 40 tys to nie jest tragedia
Ostatnio edytowane przez Gepard ; 25-01-2015 o 23:14
-------
Autosklep24 zaprasza na zakupy. Dla Forum rabat 10% na hasło "alfaholicy".
W przypadku nagłej potrzeby rozmowy ze sprzedawcą![]()
proszę dzwonić 792 465-368
gorne tez mam FASTa i narazie daja rade-ok.30 tys
Czarna 159 SW Czarnego http://www.forum.alfaholicy.org/nasz..._czarnego.html
Gepard, tragedii nie ma, ale jak oryginaly wytrzymuja ponad stowe, a nawet ponad 150 to roznica jest jednak znaczna.
W cenie oczywiscie rowniez, ale ja mimo wszystko sklanialbym sie ku jednemu kompletowi oryginalow, a nie 3 - 4 kompletom zamiennikow. Szczegolnie, ze wymiana tez kosztuje.
Żeby oryginał kosztował 2/3 tego co kosztuje to nie byłoby o czym rozmawiać. A tak, dla mnie to przesada.
159 1.9 JTDm 16V '06 => 2.2 JTS '07 => 1750 TBi '09 => 3.2 JTS Q4 '06 => 159 2.2 JTS '08, Nuova Bravo 1.4 T-Jet '10