A do czego ma biały pasować jak nie do czarnego? Ważne aby właściciel był zadowolony. W sumie ten srebrny w polifcie też do niczego nie pasuje a nikt nie jęczy.
A do czego ma biały pasować jak nie do czarnego? Ważne aby właściciel był zadowolony. W sumie ten srebrny w polifcie też do niczego nie pasuje a nikt nie jęczy.
Przemyśleń kilka:
- nie było zdjęcia wnętrza w szerszej perspektywie ale biały panel nie ma za bardo do czego pasować
- oklejanie to nie takie hop-siup bo odłazić może i trzeba się z tym trochę pobawić - folia powinna być nagrzana do odpowiedniej temp.
- malowanie to dużo prostsza sprawa (robiłem i jedno i drugie)
- jak ktoś chce być hardkorem to niech zleci wycięcie panelu z arkusza aluminiowej blaszki.
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]
Problem jest z mocowaniami. To nie będzie samo wycięcie blachy. Ale fakt, była by profeska.
Oczywiście można użyć argumentu że fabryczny srebrny też nie pasował do niczego (choć kilka chromików w środku jest), ale był fabryczny i jakoś w oczy nie razi tak jak biel. W dodatku razem z mieszkiem. I jeszcze ta czerwona nitka zupełnie do niczego nie pasi. Nawet jak dorzucisz trochę innych elementów teraz na biało to wyjdzie dziwna szachownica - czarno biała. Może dać się to lubić, nie mniej jednak trzeba przyznać że to dość kontrowersyjne połączenie. Podobnie jak omawiana już na forum czarno biała 166. Chyba jak już chcesz iść w taką szachownicę to przydałoby się "dół" puścić też w bieli. Czyli dolna część kokpitu i boczki. Do tego kiera na nowo obszyta czarną-białą skórą z czerwoną nicią (podobnie jak boczki). Najlepiej to by wyszło na kierownicy z superki. Może nie będzie się wszystkim podobać ale nabierze sensu.
Tutaj się zgodzę jak rozważam pomalowanie w czarnym macie z nutka chromu od mieszka i ramek
Za największego wroga ludzie mają tego, kto mówi im prawdę // Platon.
Była Marea 2.4TD HLX 125KM '98r
Była Marea 2.4JTD ELX 131KM '99r
Była 166 2.4JTD 10v 150KM '03r
Była 166 2.4JTDm 20v 175KM @ 238KM 504Nm by @sdero '04r
Jest 166 2.4M-jet 20v 2006r @ ?
Masz problem z autem ? Chcesz usunąć klapy wirowe, DPF bądź EGR ?
Zrobić kompleksową diagnostykę ?
Wymiany rozrządów/eksploatacja i remonty silników ?
Załatwimy nawet programowo !
Zapraszam na nasz warsztat.
To ja mam czarny mat z pozostawionym chromem. Możesz zobaczyć czy Ci pasuje. Do tego mieszki i kierownica z popielatą nicią (mam popielaty dół kokpitu)
Chętnie zobaczę jak wrócę z pracy. Swoją drogą możesz spodziewać się telefonu ode mnie
Muszę się z wami nie zgodzić, bo chrom i szary są różnymi kolorami a ja mogę zmienić zegary na białe i będzie pasowaća jeśli chodzi o czerwoną nić to pasuje mi do ramki "Alfoholicy"
![]()
Tutaj chodzi o zgranie elementów tylko i wyłącznie we wnętrzu. Zewnętrzny to zewnętrzny. Oczywiście nie krytykuje bo to do niczego nie prowadzi
Nie jest źle, a juz na pewno oryginalnie i być może drugiej takiej nie ma:-)ważne ze właściciel zadowolony a o to mu chodziło zapewne. Ja osobiście gdybym taka kupił to bym nie plakal. Na bank tak wygląda lepiej niż seryjne deski ze stajni vw,audi,skody itp ponurych aut:-)
Odgrzebie temat. Podjąłem się misji u oto efekty.
Efekt końcowy.
Wysłane z mojego HTC Desire 626 przy użyciu Tapatalka