Najlepiej przeciągnąć pod pedałami bo tam czesto idą kable z komory silnika, w Gtv nie ma tego problemu bo akumulator jest z tyłuNapisał bartolini999
![]()
Najlepiej przeciągnąć pod pedałami bo tam czesto idą kable z komory silnika, w Gtv nie ma tego problemu bo akumulator jest z tyłuNapisał bartolini999
![]()
Witam, minęło już troche czasu więc liczę że udało Ci się podpiąć piec pod akumulator. Mocowałem się z kablami do momentu aż nie zaświniłem sobie tapicerki krwią z dłonii nadal nie wiem którędy je puścić. Podpowiedz mi trochę bo mam dość celowania i wole mieć podane na tacy
Czy rzeczywiście jest troche miejsca tam w okolicach pedałów ???
Pozdrawiam.
PabloGarage Group
www.pablogarage.pl
Mechanika / Renowacja powłoki lakierniczej / Flokowanie
facebook.com/flokujemy
witam koledzy w 145-ce jest bardzo podobny problem z przeprowadzeniem jakiegokolwiek kabla z komory silnika do kabiny. Ja rozwiazalem to w nastepujacy sposob: kabel od aku poprowadzilem bezposrednio w strone blotnika a nastepnie do drzwi i poprzez gumowy waz laczacy bude z drzwiami wszedlem do kabiny. troche kombinacji ale innej opcji bez wiercenia nie bylo. pozdrawiam !!
mam nadzieję że każdy z Was ma bezpiecznik bardzo blisko klemy na plusowym kablu do wzmaka ??
jeśli ktoś nie ma a chciałby przeczytać dlaczego ma mieć to niech da znać - mam dość drastyczne argumenty...
lukaszzarzyński - dzięki za podpowiedź, sprobuje u siebie pomodzić
Bezpiecznik zamontuje bo mam juz przygotowany, ale jestem ciekawy jakież to konsekwencje mnie czekają![]()
Ostatnio edytowane przez adk ; 04-03-2009 o 07:48
PabloGarage Group
www.pablogarage.pl
facebook.com/flokujemy
obserwator737 ja chetnie sie dowiem jaki jest powod tak z ciekawosci
Mozna tez przeciagnac poszybiem, z prawej strony jest otwor pod ta kratka gdzie jest filtr kabinowy, to chyba najprostszy sposob, zreszta chyba juz cos tamtendy leci do srodka z tego co pamietam![]()
był w PL wypadek kiedy młody fanatyk car audio uzbierał na pierwszy zestaw , założył m.in. wzmaki i poprowadził kable z aku ...niestety miał wypadek , blacha przecięła izolację i doszło
do pożaru ...chłopak zginął bo nie miał bezpiecznika za 20 czy 30 zł...
rozgrzanie przewodu zasilającego do czerwoności nie trwa długo...
bezpiecznik montujemy możliwie najbliżej klemy plusowej akumulatora
PabloGarage Group
www.pablogarage.pl
facebook.com/flokujemy