17,5 Euro kurierem DHL albo DPD.
A nie lepiej byłoby 225/45R18?
Pozdrawiam Łukasz
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]
Porównując ceny eibach, mts i innych to novitec wychodzą zdecydowanie lepiej, dodatkowo są krótsze, więc jeszcze lepiej.
Drift-r, na razie założę na 225/40/18, jak będzie bardzo twardo to pomyśle o 45 ale "przeraża" mnie tak wysoka guma, 40 wygląda lepiej.
Guma nie jest aż tak wysoka, a zawsze to podłoga trochę wyżej od progów zwalniajacych i lepiej wypełnione nadkola.
Pozdrawiam Łukasz
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]
Pamix jezdzi sedanem na -40mm i oponie 225/40/18 i nie płakał ,że wadzi na ziemiach gliwickich. Bez urazy ale Ti to prawie Crosswagon
Ja jak się przeniosłem z germana ( BMW ) na Alfe to trochę bawi mnie ten lęk przed obniżaniem . No ale rozumię ,że niektórzy muszą dostosować auto do dróg . Na śląsku nie ma rewelacyjnych dróg a zawsze jazdy po koleinach da się nauczyć a wygląd auta bezcenny tymbardziej ,że wiecznie mieć go nie będziemy
Dodano po 21 minutes:
Ernest tu masz fure Pamixa na takim setupie jak twój . Moim zdaniem troszkę jeszcze dużo prześwitu na takiej gumie ale na żywo wygląda to dużo lepiej![]()
Ostatnio edytowane przez Nazar ; 23-02-2015 o 19:21 Powód: Dodano
Dzięki nazar za fotkę, wysyłałeś mi ją chyba na pw. Tak właśnie trochę mnie to martwi, że pomimo -40 prześwit wciąż jest i to nie mały.
Założę letnie opony i novitecy strzele fotki i sami ocenicie jak to wygląda. Puki co zostanę przy 225/40 ale nie wykluczone, że założę 225/45.
Najchętniej to bym założył alusy 19 ale kupiłem nówki MAK Spin i szkoda mi ich sprzedawać![]()