Chętnie bym luknął na to radyjko na żywo, z możliwością pobawienia się
Ciekawi mnie ile by wyszła cena ostateczna.
Chętnie bym luknął na to radyjko na żywo, z możliwością pobawienia się
Ciekawi mnie ile by wyszła cena ostateczna.
Przy akcji "sprowadzenie" podejrzewam że niewiele taniej niż to co było na alegroszu.
Szybkie pytanko czy to radyjko pasowałoby zamiast Connect Nav+ które mam wmontowane?
Hmm ciekawe jak z możliwością podłączenia kamery cofania.
Fajnie to wygląda, chętnie zamówiłbym sobie taki egzemplarz![]()
Bo to raczej bez sensu, radyjko jest dedykowane pod mniejszy otwór, ma odpowiednie zaokrąglenia by pasowało bez ramki i chyba cała idea tego radyjka kręci sie wokół tego. Osobiście gdybym miał stosować to radyjko i dokładać rameczkę, to zdecydowanie wolałbym poszukać coś lepszego do którego też będę musiał ramkę dorzucić.
Co byście powiedzieli na to http://allegro.pl/radio-2-din-androi...164651440.html ? Ciekawe czy jakby brał grupowo czyli kilka to by gość zszedł z ceny no i tutaj raczej nie ma ryzyka że nie dojdzie itd...
Wcale nie musisz dokładać ramki możesz zrobić tak jak ja na załączonym fotoTo radyjko , które wynalazłeś pytałeś sprzedającego czy ma wersję do Alfy lub przynajmniej Fiata bo w opisie nic nie ma na ten temat ?
JPG.jpg
Myślałem, że kolega Misiu pytał o to: http://www.aliexpress.com/item/100-P...272205771.html
Jeśli chodzi o radio z poprzedniego mojego posta to nie pytałem sprzedawce o to ale zauważyłem, że poprzednio miał taniej to radio o 50zł bo gdzieś w historii allegro natrafiłem na niego i tego samego sprzedawce więc cena podejrzewam w jakimś stopniu ruchoma.
Ostatnio edytowane przez Luck ; 17-03-2015 o 18:48
To radyjko które wyszperałeś jest godne uwagi, jeżeli by banglało z naszą szyną CAN to by była lepsza opcja jak to dedykowane: WiFi i 7 calowy ekran, podświetlenie czerwone oraz logo startowe AR. Nie ma tylko DVB-T ale jak jest internet to już nie ma takiego znaczenia. Najważniejsza opcja w tym radyjku to pojemnościowy ekran a nie oporowy i dlatego pewnie taka cena.
Nie chcę szerzyć tu cwaniactwa, ale z allegrowiczami często idzie się dogadać. Najlepiej zaproponować zakup poza allegro, wtedy nie muszą płacić procentów dla allegro i zbijają z ceny