Witam koledzy jestem od niedawna posiadaczem alfy 166 2,4 jtd 99r. Opiszę sytuacje.Wczoraj wieczorem dostaje telefon od kolegi że pali mi się prawy kierunkowskaz w alfie .Wychodzę z domu szybko to sprawdzić a tu rzeczywiście pali się prawa strona kierunków i najdziwniejsze światłem ciągłym . Myśle sobie co jest zamykając samochód wszystko było w porządku. Więc otqwieram szybko drzwi a tu dym w środku aż mnie cofło więc szybkieodłączenie aku i wietrzenie samochodu. Po rozpoczęciu poszukiwań co się spaliło znalazłem miejsce. Była to zielona kostka znajdująca się obok nóg pasażera za skórzaną osłoną . Czy może ktoś wie za co ona odpowiada i jak się fachowo nazywa bo nawet nie wiem czego szukać.Wiem jedno po odłączeniu jej i uruchomjieniu silnika dopatrzyłem się następujących niesprawności- nie działa oświetlenie wewnątrz,strzałki kierunków na desce i wogóle ogrzewanie wyświetla jakiś błąd połączenie. Może ktoś również wie za co odpowiadają te pozostałe kostki bo też nie mam pewności czy nie uległy uszkodzeniu . Z góry dziękuje za pomoc. W załącznikach dodaje zdjęcia tej kostki.