Dzieki.
Jeszcze jedno pytanko zmieniarka oryginalna nie działa tzn.. nie wysuwa sie magazynek po naciśnięciu przycisku i nie startuje w ics , komunikatów brak ...
Dzieki.
Jeszcze jedno pytanko zmieniarka oryginalna nie działa tzn.. nie wysuwa sie magazynek po naciśnięciu przycisku i nie startuje w ics , komunikatów brak ...
Albo rozkręcisz i umiesz naprawić albo wyrzucaszewentulanie ja niesprawnego grata "przyjmę"
![]()
Marek zrobisz mi z 3 zmieniarek jedna?
I resztę części będziesz mógł zachować plus ci zapłacę
Za największego wroga ludzie mają tego, kto mówi im prawdę // Platon.
Była Marea 2.4TD HLX 125KM '98r
Była Marea 2.4JTD ELX 131KM '99r
Była 166 2.4JTD 10v 150KM '03r
Była 166 2.4JTDm 20v 175KM @ 238KM 504Nm by @sdero '04r
Jest 166 2.4M-jet 20v 2006r @ ?
Masz problem z autem ? Chcesz usunąć klapy wirowe, DPF bądź EGR ?
Zrobić kompleksową diagnostykę ?
Wymiany rozrządów/eksploatacja i remonty silników ?
Załatwimy nawet programowo !
Zapraszam na nasz warsztat.
Jak się da to zrobię![]()
Jutro zadzwonię i powiem Ci co tam jest nie tak
Za największego wroga ludzie mają tego, kto mówi im prawdę // Platon.
Była Marea 2.4TD HLX 125KM '98r
Była Marea 2.4JTD ELX 131KM '99r
Była 166 2.4JTD 10v 150KM '03r
Była 166 2.4JTDm 20v 175KM @ 238KM 504Nm by @sdero '04r
Jest 166 2.4M-jet 20v 2006r @ ?
Masz problem z autem ? Chcesz usunąć klapy wirowe, DPF bądź EGR ?
Zrobić kompleksową diagnostykę ?
Wymiany rozrządów/eksploatacja i remonty silników ?
Załatwimy nawet programowo !
Zapraszam na nasz warsztat.
Zobaczę co jest... może ma ktoś na zbyciu sprawną ewentualnie oddam do naprawy... emulatory jakoś na mnie nie działają... płytka to płytka
Ale czym się różni zapis audio na płytę lub kartę pamięci ?tu i tu cyfrowy zapis
wrzucasz tylko na kartę pamięci utwory zapisane w formacie .wav
wiesz niektorzy lubia po prostu plyty, tak jak inni winyle. ja tez lubie plyty, ale to skakanie plyt na dziurach juz mnie tak doprowadzalo do wscieklosci ze wpadla zmieniarka i nie zaluje. a plytslucham w domu![]()
Mam tyle płytek z poprzednich aut ze mi starczy,schowek mam na rękawiczki i skrobacze :> nie wykluczam ze założę emulator ... Kupiłem fure i chce zeby wszystko działąło ..
Narazie mam defekt kolana a do zrobienia jeszcze kilka żeczy (siłownik centralnego w drzwiach kierowcy,nie otwiera sie kufer , świeci chek i poduszka , szkrzynia na zimnym przezuca eleganco a na ciepły czasami sie mota miedzy 2 a 3, pod kompa trzeba podpiąć i bedzie widac co jest :>)chodzić mi nie wolno to siedzę na forum i szukam mądrych postów a zmieniarki lubię zawsze chciałem mieć :>