Witam. Tak jak w temacie czy kompletyny silnik ze skrzynia 2.0 ts z alfy 156 da sie zalozyc do alfy 166 chodzi mi o mocowanie silnika bo wydaja mi sie inne łapy ale moze da sie przelozyc ?
Witam. Tak jak w temacie czy kompletyny silnik ze skrzynia 2.0 ts z alfy 156 da sie zalozyc do alfy 166 chodzi mi o mocowanie silnika bo wydaja mi sie inne łapy ale moze da sie przelozyc ?
Powinienem napisać jeszcze raz to samo co tu:
http://www.forum.alfaholicy.org/166/..._do_166_a.html
Dzięki za link ale tam nie ma za wiele na temat łap silnika tylko jedni piszą że pasuje inni piszą że coś tam nie pasuje. Miska i osprzet mnie nie interesuje tylko chodzi o to jakie łapy trzeba wymienić bo widziałem na zdjęciach że mocowanie skrzyni jest inne w 166 takie małe krótkie to już wiem że jest inne nie wiem jak sprawa wygląda z reszta w sumie to zauważyłem że w sankach od 166 jest łapa bliżej strony pasażera od skrzyni a w 156 na sankach jest po środku. chodzi o to że nie mam silnika od 166 i nie mogę tego porównać czego mi brak. Więc jak ktoś był by tak miły i łaskawy i powiedział jakie łapy potrzebuje.
Po prostu napisz do tych co już to robili w powyższych tematach.
Tylko że albo jakoś nie umiem wysłać albo coś mi nie działa :-\
Klikasz nik (nazwę) użytkownika i rozwija Ci się menu. Potem klikasz "prywatna wiadomość". Albo odwiedź pofil użytkownika i tam kliknij prywatna wiadomość..
No i tak też robię klikam wyślij i nic wchodzę w wysłane i nie ma wysłanej wiadomości
Bo żeby były widoczne wysłane wiadomości to musisz najpierw ustawić żeby ci wysłane zapisywało. Musisz wejść w swoje powiadomienia potem w zaawansowane ustawienia i potem będziesz miał Prywatne Przesyłanie Wiadomości i tam zaznaczasz "zachowaj kopie wysłanych wiadomości" chyba dobrze to opisałem![]()
Jest Peugeot 406 Coupe 2002r 3.0 V6
Była Alfa Romeo 166 2002r. 2.4 JTD
Była Vectra B 2000r 2.0 DTI
Była Vectra A 1993r 1.8 B+G