Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Temat: alfa 156 2.4jtd sportwagon CZĘŚCI ;-)

Użytkownik Rowerzysta
    Auto
    Alfa Romeo 156 2,4JTD 136KM 2000r

Domyślnie alfa 156 2.4jtd sportwagon CZĘŚCI ;-)

Pisze tutaj bo za krótki staż żeby się dostać na bazarek, admin surowy i nie chce pozwolić na dodanie przez kogoś innego ogłoszenia w moim imieniu, a może akurat w tym czasie ktoś potrzebuje coś do swojej belli ;-) tak jak w temacie, wszystkie części do 156 sportwagon 2.4jtd 136km. jakby ktoś coś to pw lub 790757384 :-)

Użytkownik Maniak resoraków
    Mieszka w
    LBI
    Auto
    156 SW 2.4 20V

Domyślnie

za takie kombinacje na innych forach byl ban i slusznie

Użytkownik Rowerzysta
    Auto

Domyślnie

Dlaczego słusznie? Dla mnie np to jest chore, bo rozumiem z tym zeby 3 miesiące mieć konto, żeby nie można sobie było założyć konta i 5 min później juz handlować. Ale co do bazarku ma 50 wpisów w dziale technicznym?? Tego nie rozumiem. Pozatym jak ktoś kogoś będzie chciał oszukać to i tak i tak mu się uda.. Ja po prostu posiadam na sprzedaż części do tego modelu, i chyba normalne jest ze chciałem ogłosić to jakoś na forum które dotyczy tylko właśnie tej marki. Nie dało się inaczej to poprosiłem znajomego czy nie mógłby wystawić w moim imieniu, nie chciałem nikogo oszukiwać i poprosiłem żeby w tekście było ujęte ze to moje ogłoszenie. Nie sądziłem ze można odebrać to za przekręt :-)

Mieszka w
    LBI
    Auto
    156 SW 2.4 20V

Domyślnie

masz allegro tablice gumtree od tego.
    regulamin po co jest.
    masa ludzi zaklada konto, aby cos pohandlowac a tak jest w miare wzgledny spokoj

Użytkownik Rowerzysta
    Auto

Domyślnie

No spoko, tam jest też wystawione, z tym ze jakbyś nie zauważył po moim profilu to nie założyłem tutaj konta tylko po to żeby wystawić coś na sprzedaż. Udzielam się, pomagam, jak czegoś nie wiem to sam pytam. Od tego jesz chyba forum???? A że obecne forum posiada takie bot jak bazarek to tylko się do tego odnioslem. Całkowicie bezsensowne jest twoja frustracja w tym momencie, bo idąc twoim tokiem myślenia, najlepiej żeby bazarek byl pusty a wszystko szło na allegro itp, wtedy będzie totalny spokój. Zgodzę się po to jest regulamin żeby przestrzegać, chciałem go nagiac, nie wyszło i okey, dalej nie próbuje. Ale żeby tak sceptycznie odrazu podchodzić do sprawy to trzeba być narwancem lub po prostu mieć zły humor ;-)

Mieszka w
    LBI
    Auto
    156 SW 2.4 20V

Domyślnie

ogloszenia niech sobie beda jak najbardziej, ale pewne ograniczenia musza byc i bardzo slusznie.
    wyobraz sobie cala mase ludzi zakladajacych konta konta tylko, aby cos sprzedac albo kogos oszukac.

tak przynajmniej zniecheca to wiekszosc pierwszych lepszych.