Ostatnio edytowane przez Anderson ; 06-04-2015 o 10:00
Ten hamburger to może co najwyżej być szefem stylistyki pontonów na wzór swojego brzucha.
Jak dla mnie to Giulia może być taka :
http://www.motorlife.it/54980/auto/f...mmid67671.html
Sergio ma pod soba: Fiata, Alfe, Maserati, Dodge, Jeepa, Chrystlera a ostatnio i Ferrari.
Na pewno jest skonczonym idiota i nie zna sie na swojej robocie.
Dlaczego nie wzial Cie na doradce albo i zastepce?
A powaznie mowic mozesz przeciez przeniesc sie na forum fanow marek z Ingolstadt albo Wolfsburfa a nie Milano.
Tam wszystko jest poukladane i przewidywalne. Jak u niemieckich kobiet![]()
Po co to piszesz?
w jakim celu?
Pokornie czekasz już pół dekady, łykasz kolejne kłamstwa i bajki, bo niezachwianie wierzysz, że menedżerowie się nigdy nie mylą, nie popełniają błędów?
Naprawde tak myślisz?
Współczuję
Jedno ci dedykuję: los saaba. Też sie znalazł jako jedna z wielu marek w dużej grupie i już go nie ma
obecnośc marki w dużej grupie może jej wróżyć dobrze albo źle
albo skorzysta na tym albo zostanie mniej ważna a z czasem zupełnie nieważna
Rozumiesz to? Tak działa wielki biznes, przejęcia, fuzje i ponadnarodowe koncerny
Czym FCA większy i więcej ma marek, tym konkretna marka mniej znaczy
Rozumiesz to? tak to działa.
Świetnie
Anderson cały czas kojarzy mi się z Andersenem. Bo tak jak on, opowiada bajki.
Mroczne bajki.
Tymczasem wszyscy powinni poczekać do 24 czerwca. Dopiero po tej dacie będzie można wnioskować.
Nie przypominam sobie, by w ciągu tych lat była podana konkretna data prezentacji następcy 159.
Wszystkie krajowe oddziały Alfy piszą o 24 czerwca.
Moim zdaniem zamknięcie tego tematu do drugiej połowy czerwca było by dobrym wyjściem.
Ostatnio edytowane przez mc007 ; 07-04-2015 o 00:20
Obawiam się, że jednak może być to ponura prawda. Zwróć uwagę, że ludzie którzy się tu wypowiadają mają dość dobre rozeznanie w rynku motoryzacyjnym i procesie produkcji. Bardzo bym chciał, żeby sie mylili i czasami nawet aż mnie zbiera złość na ich utyskiwanie, ale niestety mają rację i jak do dzisiaj ich prognozy się sprawdzają. Niestety nie jest różowo i pora to zaakceptować.
Prawda jest taka, że 6-8 lat temu był czas na wzmocnienie firmy i ugruntowanie sprzedaży. Jak widać niemieckie marki wykorzystały ten czas porządnie i teraz nie mają aż tak wielkich problemów. FIAT niestety przechodził wtedy problemy a kolejne (w sporej większości nietrafione) pomysły zarządu spowodowały, że czas ten okazał się zmarnowany.
Ostatnio edytowane przez Haveblue ; 07-04-2015 o 11:54
wcześniej:
YUGO 65 1.3 (ZASTAVA) '86 - 1994-1997
AR 146 1,4 boxer '97 - 1997-1999
AR 156 2,0 TS '98 - 2000-2001
AR 156 2,5 V6 '99 - 2001-2004
AR 156 GTA '03 - 2006-2009
AR 159 3,2V6 Q4 ti '07 - 2009-2014
teraz:
Honda CRV (służbowa)
Maserati Ghibli SQ4 '15
To prawda,lancia padłą(jedynie rynek włoski)fiat wyprowadza tylko 500(marny wybór)alfa ma tylko 2 modele a o jednym gada się przez 5 lat i tylko na gadaniu się kończy.
Jedynie Ferrari i widlak jakoś się rozwijają,a te 3 marki podane wcześniej leżą,plany wielkie,zero konkretów.
Nie ma co stracać alfy,zawsze miała ciężko na rynku przez swoje niedoróbki(zasłużyła sobie naważyła piwa) i teraz mało kto chce tym jeździć pomimo pięknej stylistyki.
Trzeba myśleć pozytywnie,dajmy czas czasowi,ale z drugiej strony,ileż można czekać?Sergio jest mistrzem w zniechęcaniu klienta do tej marki,jak tak chce pozyskiwać klientów to...podziękowałem już dawno i tak robi wiele osób ,bo nie ma się co dziwić.
Ostatnio edytowane przez dereza ; 07-04-2015 o 10:49
Wczoraj byłem w Arese. "Wara" wam opadnie w czerwcu.