Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 27 z 27

Temat: Alfa Romeo 159 1.9 jtdm - sedan

Użytkownik Znawca
    Mieszka w
    warszawa
    Auto
    była Julka 2012 sport&premium1 1,4TB 120 km + TomTom2+czerwone brembo +oryginalne chlapacze :)

Domyślnie

Cytat Napisał bliss Zobacz post
    Tu masz kolego dużo ładniej wyglądającą sztukę, tylko jest parę złotych drożej:
    http://otomoto.pl/show?id=C36553029
    Opis lakoniczny wygląda na tyle fajnie ze bym przejechal się zobaczyć jakbym szukal sedana

Użytkownik Embrion
    Mieszka w
    Radom
    Auto
    Alfa 159 1.9 120KM 2009r

Domyślnie

witam jestem nowy na forum niedawno zakupilem swoja piekna 159=) ale moge cos podpowiedziec koledze ogladalem egzemplaz w minsku mazowieckim biala 159sedan 2009r radze omijac z daleka cala malowana kupa szpachli dostala w przod lewe nadkole prawdopodobnie na moje oko razem z cwiartka wymienione i malowane dosc niehlujnie.... pozatym auto poobijane porysowane srodek bardzo wytarty i zuzyty a najlepsze jest to ze iz wlasciciel twierdzi iz auto bierze litr oleju na 1000km oczym nie wspomnial przez tel mowil ze jest w bardzo dobrym stanie ... hehe no i tak moge wam koledzy naswietlic sprawe z ta alfa oto link http://otomoto.pl/alfa-romeo-159-1-9...C35760384.html miala byc perełka w niestety okazalo sie co innego... pozdrawiam

Użytkownik Jestem NOWY - nie krzyczcie!
    Mieszka w
    Grójec
    Auto
    AR 159 '09 r. - 2.0 JTDm

Domyślnie

Dzięki kolego za informację. Chwilowo z braku czasu (praca) przestałem szukać auta ale wracam do przeglądania ogłoszeń. Z tego co widzę na bazarku alfaholików brak 159 która by była w moim zasięgu finansowym. Jak znajdę jakieś ciekawe ogłoszenia to oczywiście skonsultuje je z Wami.
    Do usłyszenia!

Użytkownik Jestem NOWY - nie krzyczcie!
    Mieszka w
    Grójec
    Auto
    AR 159 '09 r. - 2.0 JTDm

Domyślnie

Po bardzo długiej nieobecności wróciłem na forum. Przez ten czas obejrzałem na spokojnie kilka 159 i nic wartego uwagi nie trafiłem:/ Czy ktoś z użytkowników nie sprzedaje przypadkiem swojej 159 w sedanie i dieslu? Nie mogę niestety dodać tematu w forumowym bazarku, więc podepnę się pod mój stary temat by nie spamować. Budżet przez ten czas się trochę zwiększył, co wcale nie pomogło kupić auta

Jak będziecie o czymś słyszeć to dajcie znać

Użytkownik Romeo
    Auto
    lexus is250

Domyślnie

kup w DE ale nie od Turasa. Drezno, Cottbus, Berlin, masz blisko.
    Chyba, ze mieszkasz w Polsce B pod granicą z Białorusią)
    Sergio! Ragazzo! Amore mio! Dove si trova la bella Giulia?

Użytkownik Embrion
    Mieszka w
    Poznań
    Auto
    była 147 i częściowo 159 1.9JTDm, jest Golf VI 2.0TDI, Octavia II 1.9TDI

Domyślnie sprzedaż Alfy

Cytat Napisał tomekkrzemiński Zobacz post
    Po bardzo długiej nieobecności wróciłem na forum. Przez ten czas obejrzałem na spokojnie kilka 159 i nic wartego uwagi nie trafiłem:/ Czy ktoś z użytkowników nie sprzedaje przypadkiem swojej 159 w sedanie i dieslu? Nie mogę niestety dodać tematu w forumowym bazarku, więc podepnę się pod mój stary temat by nie spamować. Budżet przez ten czas się trochę zwiększył, co wcale nie pomogło kupić auta

Jak będziecie o czymś słyszeć to dajcie znać
    witaj

mam do sprzedania Alfę 159 1.9 JTDm (150KM) sedan 2008 rok, kupiona jako demo (przebieg 1200 km) w 2009 w ADF Wrocław przez mojego ojca. Przebieg 156 tys. km, bezwypadek (tylko lekko otarty błotnik i tylni zderzak - robione w ADF, są papiery, zdjęcia). Wersja Progression + ksenony, czarna skóra, Blue&ME, 17" alusy

daj znać jak jesteś zainteresowany

sorry temat nieaktuany - sprzedałem praktycznie w jeden dzień :-)
    zatem można szybko i dobrze sprzedać Alfę, jak się ma dobry egzemplarz

pozdr
    Ostatnio edytowane przez bartek147 ; 25-09-2015 o 19:33

klekot ™ gorol Quadrifoglio Verde Avatar bocian
    Mieszka w
    SD ( Dąbrowa Górn. )
    Auto
    156 1.6 TS , GT 1.9 JTD ,159 SW Ti 2.0 jtdm , Volvo 4.4 V8 , Jeep GC WK2 5.7 Hemi

Domyślnie

Cytat Napisał tomekkrzemiński Zobacz post
    Nie mogę niestety dodać tematu w forumowym bazarku,
    możesz

napisz PW do moda działu bazar i opisz sprawę
    ogłoszenia kupna są dopuszczane przez modów jeżeli nie są to jakieś głupie akcje pseudo kupca któremu za chwilę odpisuje z linkiem jakiś handlarz tylko po to żeby wrzucić ogł na forum

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia