No też mi się zdawało że w każdej idzienie za bardzo wiem do kogo się udać z tym egr. . . Będę walczyć. Gdzie najszybciej kupić taką blaszkę by zaślepic egr?
No też mi się zdawało że w każdej idzienie za bardzo wiem do kogo się udać z tym egr. . . Będę walczyć. Gdzie najszybciej kupić taką blaszkę by zaślepic egr?
SZUKASZ NOWYCH OPON? NAPISZ PRZYGOTUJE OFERTĘ.
DYSPONUJE DUŻĄ ILOŚCIĄ OPON NOWYCH JAK I UŻYWANYCH!!
Felgi nowe i używane! dystanse każdy rodzaj !
159 1.9 JTDm 16V '06 => 2.2 JTS '07 => 1750 TBi '09 => 3.2 JTS Q4 '06 => 159 2.2 JTS '08, Nuova Bravo 1.4 T-Jet '10
I będę musiał go wyłączyć?czy wystarczy wsadzić tą blaszkę ?
Ale idzie w moim modelu to usunąć programowo tak?bo ten gość u którego byłem powiedział mi że nie idzie... dobra najpierw go zaślepie a później będę myślećdzięki za pomoc. Dam znać czy to aby na pewno wina Egr
Tak, da się go usunąć u Ciebie programowo.
AR 159 SW, 09r, Distinctive Q-Tronic, 1.9 JTDm 16V była, Opel Insignia ST jest
magil a teraz takie pytanko z innej beczki,skąd masz ta mate w bagażniku??tez chce taką
![]()
159 1.9 JTDm 16V '06 => 2.2 JTS '07 => 1750 TBi '09 => 3.2 JTS Q4 '06 => 159 2.2 JTS '08, Nuova Bravo 1.4 T-Jet '10
U mnie też występuje szarpanie i zdiagnozowałem że to na pewno przepływomierz, bo z odpiętym jest idealnie. Teraz pytanie, czy czyścić, czy wymieniać ? Jest temat na tym forum o czyszczeniu, ale tam niektórzy odradzali, że niby zaraz po czyszczeniu izopropanolem przepływka pada całkiem itp. Jak uważacie ?
Druga kwestia to czy check engine po odpięciu przepływki sam zniknie po kilku przejazdach, czy trzeba kasować ?