Radio zamontowane, ile było z tym walki o matko i córko. Chińczyk nie dość że źle wymierzył to jeszcze o zgrozo źle skręci ramkę z radiem, trzeba było rozkręcać wszystko i rzeźbić od nowa. Może to urządzenie jest do alfy, pytanie tylko do której, bo do 159 jest o 3mm za szerokie i o 1 mm za wysokie. Mało tego blaszki musiałem przekręcić od starego radia od alfy. Deskę miałem już poharataną i pękniętą więc nie było mi szkoda, a radio wsadzałem chyba z 10 razy. Kupię nową deskę, podszlifuję od spodu i będzie idealnie.
Co do samego urządzenia. Chodzi bardzo płynnie, jest proste w obsłudze no i ma język polski (zamiast ustawienia jest nastawy). BT chodzi idealnie, w 2 sec łączy się z telefonem, pobrał sobie kontakty, słychać naszego rozmówcę dobrze i my jesteśmy dobrze słyszani (mikrofon przy ekranie), puszczanie muzyczki z telefonu również no problem. Navi, automapa odpaliła, zlokalizowała w 5 sec, jednak nie było komend. Ale mam chyba trafioną wersję Automapy. Jutro zainstaluję nową wersję i nową mapę zobaczymy jak to będzie chodzić. CD-DVD działa płynnie. USB widzi dobrze mp3, ładnie grają.
Za tą kwotę nie spodziewałem się fajerwerków i ich nie ma. Urządzenie działa płynnie, ma czujnik zmierzchu, przyciemnia się w trybie nocnym. Polecam dla tych którzy planują również wymianę deski
![]()