Sergio! Ragazzo! Amore mio! Dove si trova la bella Giulia?
Alfa Romeo Giulia Business 200 KM 2021
Peugeot 308 SW 1.2 130 KM 2019
Były: Renault Clio I 1.2, Peugeot 307 SW 1.6 110 KM, AR 147 1.6 TS 105 KM, Giulietta 1.4 MA 170 KM, Giulietta 1.4 MA 150 KM, Alfa Romeo 75 2.0 TS
Owszem o Mito nie mam pojęcia i nie chce mieć bo ten samochód mnie odrzuca już samym wyglądem dlatego się nie wypowiadam na temat Mito. Skąd wiesz czy mam pojęcie o tych samochodach? Jakbyś zauważył to w bazarze jest wystawione przeze mnie 159 od mojego kuzyna i model 159 jest mi bardzo dobrze znany. Wypowiadam się bo miałem okazję jeździć najbogatsza wersja ze 170 konnym dieslem, bo kumpel miał przez prawie pół roku przesiadl się ze 147 a po sprzedaży giulietty do GT.
była 166 3.0 24v, była 156 2.4 m-jet
ja też w to wierzę i tak samo jak Ty, to widzę.
ale nie ogarnął tego Sergio Marchionne, bo on myśli wyłącznie masowo, globalnie i w wielkiej skali. To nie zarzut ale TAKI CZŁOWIEK NIE POWINIEN ZAJMOWAĆ SIĘ ALFĄ.
No bo jak się już zajął, to widzimy. Czekaliśmy KILKA LAT! a podstawił nam BMW z tylnymi światłami od superba.
ja proponuje ten temat zamknąć na czas jak wszyscy "ochłoną" bo coraz lepiej się tu dziejeza chwile usłyszymy że 155 miała lepsze materiały niż 159
Who's the evil man, who's the righteous man, and who's the shepherd???
Nie wiesz, co piszesz, niestety. Geely zakupiło dywizję Volvocars, produkującą osobówki. Ale jest to inwestycja wyłącznie kapitałowa. Wszelkie sprawy techniczne, technologiczne, pozostawiono bez zmian i ingerencji. Za to solidnie dokapitalizowano markę, pozwalając więcej inwestować w dział badawczy i technologiczny. W volvo nie ma grama chińszczyzny, za to wskutek większej kasy, jaką ma firma, auta produkują się swietnie i po wahnięciach jakościowych, sprzed inwestycji chińskich, teraz jakość wyraźnie poszła w górę.
Pisanie wiec dziś, że Volvo to chińska marka pokazuje niezrozumienie zasad rządzących biznesem światowym i ogromne uproszczenia myślowe.
- - - Updated - - -
Nazar napisał: "Wczesniej juz pisalem ze Alfa zawsze co auto robiła zupełnie coś nowego i tak jest tym razem"
Ludzie, gdzie wy macie oczy? nawet taka łopatologia jak wyżej was nie przekona?
to wskaż mi proszę palcem (a właściwie zaznacz czymkolwiek) gdzie są podobne elementy Giulii.
Ja oprócz bryły (co jest zrozumiałe) identycznych części nie widzę (co prawda wzrok mam słaby, ale chyba nie aż tak)
Pod względem wyglądu innowacyjna to ona nie jest, ale dużym nadużyciem jest twierdzenie, że jest taka sama jak powyższe auta.
Ostatnio edytowane przez Butch ; 26-06-2015 o 15:47
No coraz ciekawsza dyskusja sie robi i tyle watkow wyprowadziliscie, porownan, ze az trudno uwierzyc jak sie to czyta jaka jest kreatywność w narodzieMozna by rzec ze nowa Alfa-BMW czyli polaczenie tego co najlepsze w obu autach to auto idealne
Jedno jest pewne Giulia wzbudza ogromne emocje na forum
Czekamy na więcej info o Giulii ceny itp.
W gąszczu tych dyskusji i przekrzykiwania się cięzko coś znależć merytorycznego wiec dla przypomnienia wrzucam (troche info o nowych technologiach z premiery z tlumaczeniem ang):
https://www.youtube.com/watch?v=NoKRPU2NDGw
Proponuje jednak delikatne prosecco w piatkowy wieczor i ogarnąć się troche ze slownictwem pod adresem innych marek, bo kultura dyskusji zobowiazuje.
Ostatnio edytowane przez szewi ; 26-06-2015 o 15:49