Piszecie o audi, bmw i mercu.
Postawcie Giulie przy superbie, C5, mondeo czy passacie lub 508 i insygnii...
Giulia to klasa sama dla siebie jesli chodzi o wyglad. To auto wrecz emanuje wyuzdaniem. Widze jednak ,że alfami jeżdżą bardzo grzeczni panowie.
ehh gdzie wasza ikra...
Moze sie myle, ale tak agresywnego i zadziornego auta nie ma w tej klasie.
Tez miałem lekkie "ale" w pierwszej chwili, ale po opatrzeniu sie, sądze, że wyszła na prawde swietna sylwetka auta.
Jestem fanem BMW ( choc moze nie ostatnio), ale zadne bmw nie ma startu wygladem do Giulii
Kazdy nazeka ale gdyby dostal w rece to rwal by jak reksio szynke, w tym i jaMysle ze troche czasu minie i wszyscy sie przekonaja do tej nowej stylistyki.
Racją jest to co napisałeś. Ja też nie tylko Alfami śmigałem, lubię BMW i nie jedną bawarką jezdziłem nawet M3 E46 z manualną skrzynią. Ludzie są do Niemieckich marek przyzwyczajeni bardzo i potrzeba czasu ,żeby cokolwiek się w tym temacie zmieniło. Dlatego nie rozumiem płaczu ludzi na forum .Nareszcie jest prawdziwa Alfa z tylnym napędem, super osiągami .Szacunek dla Włochów się należy. Wszyscy jarają się hybrydami , a oni pokazali auto bardzo niepoprawne dla ekologów i za to ich lubię.
Alfa Romeo Giulia Business 200 KM 2021
Peugeot 308 SW 1.2 130 KM 2019
Były: Renault Clio I 1.2, Peugeot 307 SW 1.6 110 KM, AR 147 1.6 TS 105 KM, Giulietta 1.4 MA 170 KM, Giulietta 1.4 MA 150 KM, Alfa Romeo 75 2.0 TS
Panowie kiedy to cudo będzie w sprzedaży?
chyba w 2016
Czarna 159 SW Czarnego http://www.forum.alfaholicy.org/nasz..._czarnego.html
Tu mi jedzie czołgNie żeby nie była w moich planach zakupowych - bo auto jest kosmiczne i calkowicie sie juz przkeonalem do tej stylistyki, ale mów tak dalej a bedziesz czekał 100 lat bo jak kupie to Ci jej na bank nie sprzedam za tego Marcinka
Poza tym na bank nie kupie juz diesla i trzeb akupować nowe a nie 2nd handy - Alfa needs you !Prawda jest taka, ze namieszala troche alfa tym modelem w mojej glowie, bo dotej pory byla w zasadzie proste opcje 5tka f10 lub ghibli lub tesla - 5tke zawiesilem a ghibli to jednak ciagle kupa hajsu, podobnie jak tesla lekkie Science Fiction w PL tym nie pojezdzisz daleko.
Ale gdzies czytalem za ma byc giulia spider i to by byl moj target jako cos po brera spiderze.
Jesli wierzyc planom to wkrotce ma byc sporo nowych modeli, trzymajmy kciuki zeby giulia zrealizowala plan sprzedazowy.
Ostatnio edytowane przez szewi ; 26-06-2015 o 21:45
Najlepszym dowodem na to że Giulia namiesza trochę na rynku jest liczba postów jaka przybyła w tym temacie od czasu premiery nowej Alfy, gdyby była zwykła, cienka i bezpłciowa to by nie przybyło tutaj nawet połowy tego co mamy ;-)
strach internety odpalac bo wszedzie mnie atakuja to dzuliom :-) calkiem fajna z czcionka modelu rodem z bloku technicznego :-)
a ja sobie cierpliwie poczekam na wersje cywilna w najbiedniejszym wydaniu i ciekaw jestem co model basic bedzie oferowal a nie co oferuje model z najwyzszej polki
jako kowalskiego z polski wlasnie zwykla wersja bardzej mnie interesuje
bo ze qv ma takie i takie bajery to ok
ale co dadza do tych zwyklych ?
no nic
czekam
:-)
puszki z piwa juz sprzedalem
niedlugo tarcze z 9 nq zlom oddam i moze w koncu uzbieram
:p